Κι όμως υπάρχει διαγωνισμός για την καλύτερη τουαλέτα για τουρίστες

toilet

Θα βραβευτούν μεταξύ άλλων το ντιζάιν αλλά και η... εμπειρία

Γνωρίζετε κάποια τουαλέτα στην Ελλάδα που χρησιμοποιούν τουρίστες και ξεχωρίζει για την τοποθεσία της, το ντιζάιν ή την… ξεχωριστή εμπειρία που προσφέρει; Αν ναι, τότε μπορείτε να την προτείνετε ως υποψήφια στα παγκόσμια βραβεία καλύτερης τουριστικής τουαλέτας για το 2018.

Τα 2018 International Toilet Tourism Awards υπόσχονται, για δεύτερη χρονιά φέτος, να αναδείξουν τις πιο ιδιαίτερες τουαλέτες για τουρίστες από όλο τον κόσμο, αναζητώντας μέχρι και την 1η Μαϊου εκείνες θα μπουν ως υποψήφιες στην τελική ψηφοφορία.

Οι υποψήφιες τουαλέτες πρέπει να βρίσκονται σε χώρο όπου συχνάζουν τουρίστες, σε τουριστικές ατραξιόν, σε εθνικό πάρκο, σε εστιατόριο, σε εμπορικό κέντρο, σε αεροδρόμιο ή σε δημόσιο χώρο ξενοδοχείου.

Στα βραβεία θα αναδειχθούν οι καλύτερες τουαλέτες στις κατηγορίες Καλύτερης Τοποθεσίας, Καλύτερου Ντιζάιν, Πιο Περίεργης Εμπειρίας, Καλύτερης Οικονομικής Συμβολής, Προσβάσιμου Ντιζάιν και Συνολικής Δέσμευσης στον Τουρισμό.

Υποψήφιους μπορεί να προτείνει οποιοσδήποτε και για τουαλέτα οποιασδήποτε χώρας. Μπορείτε να προτείνετε κι εσείς αυτή που πιστεύετε ότι ξεχωρίζει εδώ.

Οργανωτές των βραβείων είναι οι Carolyn Childs και Bronwyn White από την πλατφόρμα MyTravelResearch.com.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

homm_main01

homm® θα πει: home management made easy, το να μετατρέπεις δηλαδή τη μέχρι τώρα δύσκολη διαχείριση του ανεκμετάλλευτου ακινήτου σου, σε κάτι απλό και το διαμέρισμα σου σε ένα ζεστό τουριστικό κατάλυμα.