Εικονική περιήγηση στο σπήλαιο της Καστανιάς

spilaio-Kastanias-2

Ο περιηγητής μπορεί να μετακινηθεί στις αίθουσες του σπηλαίου

Ένα από τα πιο εντυπωσιακά σπήλαια της Ελλάδας, το Σπήλαιο της Καστανιάς, βρίσκεται καλά κρυμμένο στο νότιο άκρο της Πελοποννήσου, λίγα λεπτά από τη Νεάπολη. Η καταπράσινη ορεινή διαδρομή για το σπήλαιο ακολουθεί την ανατολική απόληξη του Πάρνωνα που σβήνει στο ακρωτήριο του Μαλέα.

Με το
εκπληκτικό σύστημα της εικονικής περιήγησης που δημιούργησε ο δήμος, ο εικονικός περιηγητής κατεβαίνει στα έγκατα της γης και αντικρίζει αυτό το θαύμα των 3 εκατομμυρίων ετών, ενώ μπορεί ταυτόχρονα να ακούσει τους ήχους του νερού που στάζει αιώνες τώρα στο Σπήλαιο της Καστανιάς, εμπλουτίζοντας ακόμη περισσότερο την εικονική εμπειρία.

Επιπλέον, ο περιηγητής μπορεί να μετακινηθεί στις αίθουσες του σπηλαίου και να παρατηρεί το διάκοσμό του από το έδαφος έως και την οροφή του.

Παράλληλα, ο εικονικός περιηγητής έχει τη δυνατότητα να «επισκεφθεί» και την βυζαντινή Καστροπολιτεία της Μονεμβασιάς, το «πέτρινο καράβι» του Ρίτσου. Μέσα από αυτήν την εικονική περιήγηση, ο χρήστης μπορεί να απολαύσει την ατμόσφαιρα στα στενά καλντερίμια και τις πλατείες αλλά και τη μοναδική θέα από σημεία της Άνω Πόλης σαν να βρίσκεται εκεί ημέρα και νύχτα.

Τέλος, έχει τη δυνατότητα να μάθει πληροφορίες για τα σημαντικότερα κτίρια και ναούς του Κάστρου που εμφανίζονται κατά τη διάρκεια της περιήγησης.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

hotel_pixabay_364610768

Τα πιο παράξενα αιτήματα που διατυπώθηκαν το 2018 από τουρίστες αποκαλύπτουν οι εργαζόμενοι της βρετανικής αλυσίδας οικονομικών ξενοδοχείων Travelodge, στις 552 μονάδες της στο Ηνωμένο Βασίλειο. Διαβάστε ορισμένα από αυτά...

tourismos_tour

Στο ρεπορτάζ τονίζεται ότι «περισσότεροι επισκέπτες φθάνουν στην Ελλάδα από πιο μακρινές χώρες, όπως η Κίνα ή οι Ηνωμένες Πολιτείες, για να ανακαλύψουν την Νότια Ευρώπη και να δουν την Ελλάδα ότι είναι μια ασφαλής χώρα»

INOTOURISMOS

Η Ευρωπαϊκή Ημέρα Οινοτουρισμού θεσμοθετήθηκε το 2009 και εορτάζεται κάθε χρόνο, τη δεύτερη Κυριακή του Νοεμβρίου με τη συμμετοχή οινοποιείων – μελών του Ευρωπαϊκού Δικτύου Πόλεων του Κρασιού (RECEVIN) ή οινοτουριστικών δικτύων