H Cyprus Airways ξεκινά δρομολόγια Λάρνακα - Αθήνα

H Cyprus Airways ξεκινά δρομολόγια Λάρνακα - Αθήνα

Τα δρομολόγια θα είναι δύο φορές την εβδομάδα, και από την 1η Ιουνίου θα προσθέσει άλλες δύο πτήσεις

H Cyprus Airways ξεκινά δρομολόγια Λάρνακα - Αθήνα
Πτήσεις προς την Ελλάδα ξεκινά από τις 29 Μαρτίου η Cyprus Airways, η νέα ιδιωτική εταιρεία, που λειτουργεί από τον Ιούνιο του 2017, με έδρα τη Λάρνακα.

Όπως ανακοίνωσε η PR & Marketing Manager της Cyprus Airways, Kiki Haida, η εταιρεία, στις 29 Μαρτίου ξεκινά δρομολόγια Λάρνακα-Αθήνα, δύο φορές την εβδομάδα, και από την 1η Ιουνίου θα προσθέσει άλλες δύο πτήσεις, φτάνοντας συνολικά τις 4 την εβδομάδα από το «Ελευθέριος Βενιζέλος». Στα σχέδια της διοίκησης της νέας εταιρείας είναι από το 2019 να προσθέσει κι άλλους ελληνικούς προορισμούς.

Στο θερινό πρόγραμμα της εταιρείας εντάσσονται επίσης η Ζυρίχη, το Μόναχο, η Βερόνα, η Στουτγάρδη, η Αγία Πετρούπολη, το Τελ Αβίβ και η Βηρυτός. Στόχος της εταιρείας για το 2018 είναι να μεταφέρει συνολικά 200.000 επιβάτες, ενώ από την έναρξη λειτουργίας της έχει μεταφέρει περίπου 50.000.

Κλείσιμο
Η νέα Cyprus Airways, προέκυψε από την εξαγορά του σήματος της πτωχευμένης κρατικής αεροπορικής εταιρείας από την ρωσική αεροπορική εταιρεία S7 και την νέα εταιρεία Charlie Airlines.

Η διευθύντρια Επικοινωνίας και Μάρκετινγκ του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών(ΔΑΑ), Ιωάννα Παπαδοπούλου, δήλωσε ότι η Κύπρος αποτελεί την 4η μεγαλύτερη διεθνή αγορά για το Αεροδρόμιο των Αθηνών με μερίδιο 7,5%, με πρώτη την αγορά της Βρετανίας, δεύτερη της Γερμανίας και τρίτη την αγορά της Ιταλίας. Σημειώνεται ότι στο αεροδρόμιο της Αθήνας, η τουριστική αύξηση από την Κύπρο, το διάστημα 2013 - 2017, ήταν της τάξης του +73%. Η αύξηση το 2017 έναντι του 2016 ήταν της τάξης 14% και η αυξηση το πρώτο δίμηνο του 2018, έναντι του πρώτου διμήνου του 2017, αγγίζει το 17%.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης