Κουντουρά: Το 2018 οι προκρατήσεις κινούνται με άνοδο 15% έως 30%

Κουντουρά: Το 2018 οι προκρατήσεις κινούνται με άνοδο 15% έως 30%

Η υπουργός επισήμανε ότι η νέα στρατηγική του υπουργείου εστιάζεται στην προσπάθεια για τουρισμό 365 μέρες τον χρόνο και αναφέρθηκε στις δράσεις για προσέλκυση νέων αεροπορικών πτήσεων προς την Ελλάδα

Συνεχίζεται το succes story του ελληνικού τουρισμού και το 2018, καθώς τα μηνύματα για τη νέα τουριστική χρονιά είναι ιδιαίτερα θετικά.

Μιλώντας στην ΕΡΤ2 η αρμόδια υπουργός Έλενα Κουντουρά ανέφερε ότι το 2018 οι προκρατήσεις κινούνται με άνοδο 15% έως 30% ανάλογα την αγορά, γεγονός που βάζει τις βάσεις για νέα χρονιά- ρεκόρ.

Η υπουργός επισήμανε ότι η νέα στρατηγική του υπουργείου εστιάζεται στην προσπάθεια για τουρισμό 365 μέρες τον χρόνο και αναφέρθηκε στις δράσεις για προσέλκυση νέων αεροπορικών πτήσεων προς την Ελλάδα. Για το 2017 οι αφίξεις συνολικά ανήλθαν σε 30 εκατομμύρια τουρίστες και τα έσοδα στα 14,7 δισ. ευρώ με την κ. Κουντουρά να σημειώνει ότι μέσω του τουρισμού όλος ο κορμός της οικονομίας λαμβάνει μέρισμα της παρούσας ανάπτυξης.

ΣΧΟΛΙΑ (2)

ΟΡΓΗ

ΕΓΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΑΩ ΔΙΑΚΟΠΕΣ Κ ΚΟΥΝΤΟΥΡΑ ,ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΞΕΣΚΙΣΤΗΚΑΤΕ ΣΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ? ΜΑΣ ΥΠΕΡΦΟΡΟΛΟΓΗΣΑΤΕ, ΜΑΣ ΛΗΣΤΕΨΑΤΕ , ΚΑΙ ΑΝ ΜΑΣ ΤΥΧΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΥΓΕΙΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ . ΣΤΑ ΤΣΑΚΛΙΔΙΑ ΛΟΙΠΟΝ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΕ .

Άγγελος

"Έχουμε αρχίσει ήδη την ανάπτυξη σ' όλους τους τομείς". Τάδε εφη το σούργελο προ καιρού.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης