Ξενοδοχείο στο Βέλγιο νοικιάζει χρυσόψαρα σε μοναχικούς πελάτες!

Ξενοδοχείο στο Βέλγιο νοικιάζει χρυσόψαρα σε μοναχικούς πελάτες!

Ένας τρόπος να καταπολεμηθεί η μοναξιά, μια καινοτομία ή και τα δύο μαζί; Το ξενοδοχείο Hotel Charleroi Airport στο Βέλγιο έχει κερδίσει τις εντυπώσεις στο Trip Advisor

Ξενοδοχείο στο Βέλγιο νοικιάζει χρυσόψαρα σε μοναχικούς πελάτες!
Οι μοναχικοί ταξιδιώτες που καταφθάνουν σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου, ίσως κάποια στιγμή να ήθελαν μια επιπλέον συντροφιά από την τηλεόραση ή από το Wi-Fi του δωματίου τους. Αυτό φαίνεται ότι είχαν κατά νου οι υπεύθυνοι του ξενοδοχείου Hotel Charleroi Airport όταν σκέφτηκαν να βρουν μια «συντροφιά» για τους πελάτες τους που δεν έχουν παρέα.

Στα δωμάτια του ξενοδοχείου μια γυάλα με ένα χρυσόψαρο και ένα ενημερωτικό σημείωμα περιμένει τους επισκέπτες. Το σημείωμα τους πληροφορεί ότι το ψάρι είναι προς ενοικίαση για 3.50 ευρώ την βραδιά ή ακόμα και για λίγες ώρες την ημέρα, ώστε να έχουν συντροφιά!



Η πρωτότυπη πολιτική του ξενοδοχείου έχει ήδη λάβει θετικές κριτικές στο Trip Advisor, όχι μόνο από μοναχικούς ταξιδιώτες, αλλά και από πελάτες που έχουν βρεθεί στο Hotel Charleroi Airport με την οικογένειά τους.
Κλείσιμο



Ο διευθυντής του ξενοδοχείου Νταβίντ Ντιλέν δήλωσε στην βρετανική ιστοσελίδα Independent: «Ξεκινήσαμε πριν μερικά χρόνια. Η ιδέα ήταν να κάνουμε έκπληξη στους επισκέπτες μας, όπως πάντα προσπαθούμε να κάνουμε. Είναι υπέροχο να βλέπουμε πώς αντιδρούν οι άνθρωποι σε αυτό. Γελούν, βγάζουν φωτογραφίες και τις ανεβάζουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Νοικιάζουμε μερικά ψάρια την εβδομάδα». 

Ο ίδιος, τόνισε ότι το προσωπικό του καταλύματος φροντίζει άριστα τα χρυσόψαρα ενώ σε ειδικό χώρο υπάρχει μια μεγάλη δεξαμενή με φυτά για να τοποθετούνται όσα από αυτά δεν κρατούν συντροφιά στους μοναχικούς πελάτες. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης