Ποιες είναι οι πιο σέξι πόλεις και ποιες αυτές με τους πιο ελκυστικούς κατοίκους

Ποιες είναι οι πιο σέξι πόλεις και ποιες αυτές με τους πιο ελκυστικούς κατοίκους

Η κατάταξη με τις πιο σέξι πόλεις, δεν συμπίπτει απαραίτητα με την αντίστοιχη για τις πόλεις με τους πιο ελκυστικούς κατοίκους

Ποιες είναι οι πιο σέξι πόλεις και ποιες αυτές με τους πιο ελκυστικούς κατοίκους
To 32% των Αμερικανών θεωρεί ως πιο ρομαντικές τις διακοπές παραλίας, το 27% προτιμά εξωτικούς προορισμούς, το 22% την ύπαιθρο και το 4% τις πόλεις. Αυτό αποκαλύπτει έρευνα που διενήργησε για λογαριασμό της Expedia η GfK, διαμορφώνοντας τον Δείκτη Ρομαντισμού της Expedia, εν όψει της Ημέρας του Αγίου Βαλεντίνου στις 14 Φεβρουαρίου.

Περισσότεροι από τους μισούς ερωτηθέντες (55%) είπαν ότι θα ήταν πολύ ή απλώς πιθανό να κάνουν πρόταση γάμου στο έτερον ήμισυ κατά τη διάρκεια των διακοπών.

Η έρευνα βασίστηκε σε δείγμα 1.027 Αμερικανών, στους οποίους έγιναν ερωτήσεις που σχετίζονται με τον ρομαντισμό, όπως ποιες πόλεις διαθέτουν πιο ελκυστικό πληθυσμό για ραντεβού, ποιοι προορισμοί είναι οι πιο ρομαντικοί, πόσο συχνά ξεκίνησαν ή τελείωσαν μια σχέση στη διάρκεια ταξιδίου κτλ.

Κλείσιμο
Τα ταξίδια και ο ρομαντισμός έχουν μια πολύ στενή σύνδεση, καθώς οι κοινές εμπειρίες κάνουν πιο ευτυχισμένους τους ανθρώπους ενώ τα ταξίδια αποτελούν πολλές φορές το βαρόμετρο μιας σχέσης, τονίζει η επικεφαλής επικοινωνίας της Expedia, Sarah Gavin.

Σύμφωνα με την έρευνα, οι πιο ρομαντικές πόλεις στον κόσμο για τους Αμερικανούς, είναι οι εξής:

1. Παρίσι 69%

2. Ρώμη 56%

3. Φλωρεντία 43%

4. Νέα Υόρκη 26%

5. Βαρκελώνη 24%

6. Ριο ντε Τζανέιρο 23%

7. Σαν Φρανσίσκο 21%

8. Κανκούν 20%

9. Λονδίνο 20%

10. Βιέννη 18%

Το Παρίσι επελέγη επίσης ως η πόλη στην οποία οι ελεύθεροι Αμερικανοί θα ήθελαν επίσης να γιορτάσουν την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Το 14% επέλεξε Παρίσι, το 12% Νέα Υόρκη, το 11% το Λας Βέγκας, το 7% το Μαϊάμι και το 6% τη Ρώμη.

Ως η καλύτερη πόλη για τους εργένηδες αναδείχθηκε η Νέα Υόρκη (48%) και ακολουθεί το Λος Άντζελες (35%) και το Λας Βέγκας (33%).

Oι πιο σέξι πόλεις είναι…


1. Παρίσι 61%

2. Ρώμη 49%

3. Ρίο ντε Τζανέιρο 37%

4. Φλωρεντία 35%

5. Μαϊάμι 34%

6. Λας Βέγκας 32%

7. Κανκούν 30%

8. Νέα Υόρκη 28%

9. Βαρκελώνη 27%

10. Λος Άντζελες 21%

Ωστόσο, η κατάταξη με τις πιο σέξι πόλεις, δεν συμπίπτει απαραίτητα με την αντίστοιχη για τις πόλεις με τους πιο ελκυστικούς κατοίκους.

1. Λος Άντζελες 41%

2. Νέα Υόρκη 36%

3. Μαϊάμι 32%

4. Παρίσι 30%

5. Ρώμη 25%

6. Ριο ντε Τζανέιρο 24%

7. Λας Βέγκας 22%

8. Σαν Φρανσίσκο 21%

9. Φλωρεντία 16%

10. Βαρκελώνη 16%

Οι Αμερικανοί πιστεύουν ότι τα ταξίδια δίνουν μια ρομαντική φλόγα, με τους μισούς να θεωρούν πιο πιθανό να έρθουν πιο κοντά με το ταίρι τους στη διάρκεια των διακοπών.

Το 15% έχει ξεκινήσει ερωτική σχέση με κάποιον που γνώρισε στις διακοπές, το 5% επέλεξε να επεκτείνει τις διακοπές λόγω ρομαντικού ειδυλλίου και το 23% θα εξέταζε την προοπτική διατήρησης της σχέσης και μετά τις διακοπές.

Το 32% δεν θα συνέχιζε τη σχέση, ενώ το 42% ανέφερε ότι θα εξαρτιόταν από την απόσταση του τόπου κατοικίας του συντρόφου.

Το 4% των Αμερικανων έχει βάλει τίτλους τέλους σε ρομαντική σχέση στη διάρκεια ταξιδίου μαζί του, και άλλο ένα 4% σκέφτηκε να το κάνει.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης