Lufthansa: Γιατί οι Γερμανοί ψηφίζουν Ελλάδα για διακοπές

Lufthansa: Γιατί οι Γερμανοί ψηφίζουν Ελλάδα για διακοπές

Aναμένεται η τουριστική κίνηση από τη Γερμανία να παρουσιάσει ανάπτυξη κατά 9%, ενώ οι εκτιμήσεις για τις κρατήσεις από τα τουριστικά γραφεία στη Γερμανία κάνουν λόγο για μία αύξηση κατά 12%

Lufthansa: Γιατί οι Γερμανοί ψηφίζουν Ελλάδα για διακοπές
"Οι Γερμανοί τουρίστες εξακολουθούν να ψηφίζουν Ελλάδα και δε φαίνεται να επηρεάζονται από τις πολιτικές εξελίξεις".

Την άποψη αυτή εκφράζει ο διευθυντής Υπηρεσιών Επιβατών και Πωλήσεων της Lufthansa, για την Ελλάδα και την Κύπρο, Harro Julius Petersen, ο οποίος βρέθηκε χθες στη χώρα μας με αφορμή την ανακοίνωση των νέων, αυξημένων δρομολογίων για εφέτος των αεροπορικών εταιρειών του ομίλου (Lufthansa, Austrian, SWISS, Brussels), εν όψει και της θερινής σεζόν.

"Σε επίπεδο ομίλου, αναμένουμε η τουριστική κίνηση από τη Γερμανία να παρουσιάσει μία ανάπτυξη κατά 9%, ενώ οι εκτιμήσεις για τις κρατήσεις από τα τουριστικά γραφεία στη Γερμανία κάνουν λόγο για μία αύξηση κατά 12%.

Η Ελλάδα δεν έχει τα τεράστια resorts που έχουν άλλες χώρες και αυτό είναι το συγκριτικό της πλεονέκτημα σε σύγκριση με άλλους, ανταγωνιστικούς προορισμούς. Οι Γερμανοί έρχονται στη χώρα, αρκούνται σε ένα συνηθισμένο δωμάτιο ή διαμέρισμα, θέλουν ήλιο και μία μικρή ταβέρνα, χωρίς να ζητούν ιδιαίτερες πολυτέλειες.".

Διαβάστε περισσότερα στο
Κλείσιμο
newmoney.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης