Δείτε φωτογραφίες: Αυτό είναι το πιο σέξι δωμάτιο ξενοδοχείου στον κόσμο!

Δείτε φωτογραφίες: Αυτό είναι το πιο σέξι δωμάτιο ξενοδοχείου στον κόσμο!

Η Smith Hotels είναι ένας ταξιδιωτικός οργανισμός που ειδικεύεται στα boutique hotels, αλλά επίσης τα μέλη του ψηφίζουν κάθε χρόνο τα καλύτερα από αυτά - Το βραβείο για «το πιο σέξi δωμάτιο ξενοδοχείου στον κόσμο  για το 2014» πήρε μια βίλα που ανήκει στο ξενοδοχείο Six Senses στο Βιετνάμ

Δείτε φωτογραφίες: Αυτό είναι το πιο σέξι δωμάτιο ξενοδοχείου στον κόσμο!
Η Water Villa 5, που ανήκει στο ξενοδοχείο Six Senses, στην παράκτια πόλη Nha Trang του Βιετνάμ, κέρδισε το βραβείο του «πιο σέξi δωματίου ξενοδοχείου στον κόσμο για το 2014» από την τουριστική ιστοσελίδα Smith Hotel Awards. Η βίλα κατάφερε να ξεπεράσει σε ψήφους την σουίτα 57 του διάσημου Viceroy Hotel της Νέας Υόρκης και τις σουίτες του Bellevue Syrene, στο Σορέντο της Ιταλίας.
Κλείστε φθηνά αεροπορικά εισιτήρια στο www.aboutickets.com



Η φανταστική βίλα ψηφίστηκε, όχι άδικα, ως το πιο σέξι δωμάτιο ξενοδοχείου στον κόσμο, αφού η θέση της σε ένα απομονωμένο σημείο του ξενοδοχείου, της εξασφαλίζει την απόλυτη ησυχία, ενώ η μοναδική θέα στον απέναντι κοραλλιογενή ύφαλο, που συνδυάζεται με το ηλιοβασίλεμα και το απέραντο γαλάζιο του ωκεανού, την καθιστά ιδανική για ρομαντικές διακοπές.
Κλείσιμο



Η βίλα έχει έκταση 150 τ.μ. και διαθέτει όλες τις ανέσεις για μια αξέχαστη διαμονή.  Μια τεράστια χειροποίητη ξύλινη μπανιέρα υπάρχει στο εσωτερικό της και μια ιδιωτική πισίνα με ειδικό χώρο για ηλιοθεραπεία, περιμένει να ξεκουράσει τους τυχερούς επισκέπτες της, ενώ ο ιδιαίτερα προσεγμένος φωτισμός της, οι μικρές εκπλήξεις του μίνι μπαρ και η υπηρεσία προσωπικού μπάτλερ επί 24 ώρες, υπόσχονται τέλειες και αψεγάδιαστες διακοπές.



Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Smith Hotels ο ρομαντισμός μπορεί για τον καθένα να σημαίνει κάτι διαφορετικό, αλλά όλοι παραδεχόμαστε ότι η έκπληξη, η χαρά και η διέγερση της φαντασίας είναι οι κοινοί παρανομαστές για να περάσει κάποιος και ειδικότερα, ένα ζευγάρι καλά. Και αυτά τα στοιχεία τα παρέχει σε υπερθετικό βαθμό η Water Villa 5!








Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης