Σιγκαπούρη: Άνοιξε το πρώτο ξενοδοχείο πολυτελείας για... σκύλους!

Σιγκαπούρη: Άνοιξε το πρώτο ξενοδοχείο πολυτελείας για... σκύλους!

Σε αριστοκρατική συνοικία της Σιγκαπούρης άνοιξε την Τρίτη ένα ξενοδοχείο για μικρούς σκύλους που τους παρέχει κάθε δυνατή πολυτέλεια που μπορεί να φανταστεί ο ανθρώπινος νους

Σιγκαπούρη: Άνοιξε το πρώτο ξενοδοχείο πολυτελείας για... σκύλους!
Άνοιξε τις πύλες του την Τρίτη στη Σιγκαπούρη
ένα ξενοδοχείο πολυτελείας για σκύλους. Η ιδιοκτήτριά του  Estelle Tayler, μια γυναίκα που λατρεύει τα ζώα, έχει δηλώσει ότι έψαχνε επί τρία χρόνια για να βρει την κατάλληλη τοποθεσία όπου θα δημιουργούσε ένα κατάλυμα πολυτελείας μόνο για σκύλους. Για φθηνά αεροπορικά εισιτήρια κάντε κλικ
εδώ

Το ξενοδοχείο Wagington, βρίσκεται στην πιο αριστοκρατική συνοικία της Σιγκαπούρης, εκεί όπου υπάρχουν οι περισσότερες πρεσβείες και στεγάζεται σε ένα τεράστιο κτήριο του 1920 το οποίο ανακαινίστηκε για να προσφέρει στους σκύλους, των οποίων οι ιδιοκτήτες μπορούν να βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη, μια σειρά από πολυτελείς υπηρεσίες που δεν έχουν σε τίποτα να ζηλέψουν τα πολυτελή καταλύματα για ανθρώπους.
Κλείσιμο

Το Wagington διαθέτει 27 σουίτες, κάποιες royal και κάποιες junior, με τεράστια τηλεόραση, αναπαυτικά κρεβάτια με ορθοπαιδικά στρώματα και κοινόχρηστους χώρους που έχουν γυμναστήριο, κομμωτήριο και σπα, αλλά και μια πισίνα που οι επισκέπτες - σκύλοι, δροσίζονται κολυμπώντας υπό την επίβλεψη του προσωπικού.

Και αν θεωρείτε ότι αυτές οι πολυτέλειες δεν είναι αρκετές για να μιλήσουμε για μια πραγματικά άνετη σκυλίσια ζωή, σας πληροφορούμε ότι το κατάλυμα προσφέρει στην εκλεκτή πελατεία του και υπηρεσία μεταφοράς με λιμουζίνες!
















Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης