Η Όλγα Κεφαλογιάννη «γοήτευσε» και τον δήμαρχο του Λονδίνου

Η Όλγα Κεφαλογιάννη «γοήτευσε» και τον δήμαρχο του Λονδίνου

Στη βρετανική πρωτεύουσα η υπουργός Τουρισμού, φωτογραφήθηκε με τον  Boris Johnson

Η Όλγα Κεφαλογιάννη «γοήτευσε» και τον δήμαρχο του Λονδίνου
Στο Λονδίνο βρίσκεται αυτές τις ημέρες η Όλγα Κεφαλογιάννη στο πλαίσιο της διεθνούς έκθεσης τουρισμού «World Travel Market» όπου θα συναντηθεί με κορυφαίους παράγοντες της παγκόσμιας τουριστικής αγοράς.



Τη Δευτέρα 3 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του ελληνικού περιπτέρου στην έκθεση και η υπουργός Τουρισμού μίλησε για την Ελλάδα και τον τουρισμό της.

«Κάθε τόπος στη χώρα μας, κρύβει ένα μύθο, μία μαγική ιστορία, η ενέργεια της οποίας είναι ζωντανή μέχρι σήμερα», τόνισε χαρακτηριστικά στην ομιλία της η Όλγα Κεφαλογιάννη.
Κλείσιμο

Η υπουργός ακόμη ανέφερε πως ο ελληνικός τουρισμός,  δεν είναι πλέον μόνο «ήλιος και θάλασσα» αλλά ένα  πολυεπίπεδο προϊόν, με θεματικές ενότητες που αναπτύσσονται και στόχο έχουν να καλύψουν πλήρως τα ενδιαφέροντα του σύγχρονου και επιλεκτικού επισκέπτη.

Η υπουργός Τουρισμού ακόμη δήλωσε: «Αυτή η χώρα, αυτή η φύση, αυτά τα προϊόντα, αυτοί οι άνθρωποι και τα έργα τους είναι όλη η δύναμη μας. Ανεξάρτητα από φύλο, ηλικία, επίπεδο μόρφωσης και πλούτου, στην Ελλάδα είναι όλοι καλοδεχούμενοι».

Τέλος ανέφερε και το βασικό μήνυμα της νέας επικοινωνιακής καμπάνιας και είπε: «Όλη η Ελλάδα είναι ένα σύνολο θεών, ηρώων και μύθων».

Η Όλγα Κεφαλογιάννη κατά την διάρκεια της επίσκεψής της στο Λονδίνο συναντήθηκε και με τον δήμαρχο της πόλης, Boris Johnson, με τον οποίο φωτογραφήθηκε.

Η φωτογραφία τους αναρτήθηκε στην επίσημη σελίδα της υπουργού στο facebook. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης