Κίνα: Το καλύτερο ξενοδοχείο του 2014... δεν έχει ανοίξει ακόμα!

Κίνα: Το καλύτερο ξενοδοχείο του 2014... δεν έχει ανοίξει ακόμα!

Στα μέσα Νοεμβρίου ανοίγει στο Πεκίνο το πολυτελές ξενοδοχείο Sunrise Kempinski Hotel - Η μοντέρνα αρχιτεκτονική του «παντρεύεται» άψογα με τα παραδοσιακά στοιχεία της χώρας δίνοντας ένα μοναδικό αποτέλεσμα

Κίνα: Το καλύτερο ξενοδοχείο του 2014... δεν έχει ανοίξει ακόμα!
Πρόκειται για ένα από τα ομορφότερα ξενοδοχεία στον κόσμο, αλλά ο διεθνής Τύπος, μάλλον δίκαια, του απονείμει τον τίτλο του πιο «απίστευτου» ξενοδοχείου για το 2014! Το Sunrise Kempinski Hotel ετοιμάζεται να υποδεχθεί τους πρώτους επισκέπτες του στα μέσα Νοεμβρίου. Βρίσκεται μόλις εξήντα χιλιόμετρα έξω από το κέντρο του Πεκίνου, στην όχθη της λίμνης Yanqi και είναι κτισμένο σε μοντέρνο στυλ, που δεν παραλείπει όμως να αναδεικνύει και τα παραδοσιακά στοιχεία του κινεζικού πολιτισμού.
Κλείστε φθηνά αεροπορικά εισιτήρια στο
www.aboutickets.com

Το καταπληκτικό αυτό ξενοδοχείο έχει ύψος 97 μέτρα, διαθέτει 21 ορόφους και 306 δωμάτια και σουίτες. Το συγκρότημα διαθέτει επίσης 14 εστιατόρια, ιδιωτική μαρίνα, παιδότοπο, γυμναστήριο και πολλές άλλες εγκαταστάσεις αναψυχής, ενώ εκτός από τα δωμάτια που διαθέτει το κεντρικό κτήριο, γύρω από την ευρύτερη  περιοχή του Sunrise Kempinski Hotel υπάρχουν και επιπλέον άλλα 12 boutique hotels.

Κλείσιμο


Η εξωτερική όψη του νεόδμητου ξενοδοχείου είναι παραπάνω από εντυπωσιακή...  Το σχήμα του ξενοδοχείου μοιάζει με τον «ανατέλλοντα ήλιο», ο οποίος συμβολίζει την ταχέως αναπτυσσόμενη οικονομία της Κίνας, η είσοδος του καταλύματος έχει το σχήμα του στόματος ψαριού, σύμβολο ευημερίας για τους Κινέζους, ενώ από τη μια πλαϊνή πλευρά το ξενοδοχείο θυμίζει «χτένι», σύμβολο καλής τύχης στον κινεζικό πολιτισμό.



Την διαφορά στο πολυτελές κατάλυμα κάνουν  τα 10.000 γυάλινα πάνελ που καλύπτουν την εξωτερική επιφάνεια του κτηρίου και είναι έτσι τοποθετημένα, ώστε το πάνω μέρος να αντανακλά τον ουρανό, το μεσαίο μέρος το κοντινό βουνό και τέλος, το κάτω μέρος αντανακλά την παρακείμενη λίμνη!



Η εταιρεία στην οποία ανήκει το πέντε αστέρων ξενοδοχειακό συγκρότημα αναφέρει ότι χρειάστηκαν 24 μήνες για την κατασκευή του, για την οποία εργάστηκαν 9.300 εργάτες!


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης