Aegea Blue Resort: Ένας «παράδεισος» στην Άνδρο

Aegea Blue Resort: Ένας «παράδεισος» στην Άνδρο

Ένα συγκρότημα που αποτελείται από 24 σουίτες και βίλες (από 40 μέχρι 400 τετραγωνικά μέτρα) και πεντάστερο σέρβις και που διακρίνεται για την υψηλή αισθητική, το σεβασμό στην παράδοση και την ποιότητα, την αγάπη στη λεπτομέρεια και  την αρμονική συνύπαρξη με τον περιβάλλον

Aegea Blue Resort: Ένας «παράδεισος» στην Άνδρο
Κόρη θεών, κοσμοπολίτισσα,  γοητευτική όσο και μυστηριώδης η αρχόντισσα του Αιγαίου, η Άνδρος κρύβει ακόμα πολλά μυστικά για τους εραστές της αιγαιοπελαγίτικης ομορφιάς που θέλουν να απολαύσουν μοναδικές εμπειρίες απόδρασης από το χώρο και το χρόνο.



Κλείσιμο
Στην βορειοανατολική πλευρά του νησιού, ανοιχτή στις σειρήνες του απέραντου γαλάζιου, βρίσκεται «κρυμμένος» ο μοναδικής ομορφιάς όρμος του Ζόρκου. Νερά γαλαζοπράσινα που στεφανώνονται και φωτίζονται από την λευκή άμμο και τους φιλόξενους λόφους ολόγυρα. Δώρο της φύσης για εκείνους που αναζητούν τη μαγεία και το μυστικό νόημα που μόνο η θάλασσα του Αιγαίου χαρίζει γενναιόδωρα στους «προσκυνητές» της.




Στην αγκαλιά των λόφων που ατενίζουν τον όρμο του Ζόρκου, μόλις 14 χιλ. από το λιμάνι του Γαυρίου, το όνειρο και  η αγάπη για τον τόπο, του γνωστού γιατρού Ακύλλα Αναγνωστίδη, δημιούργησε το Aegea Blue Resort. Ένα συγκρότημα που αποτελείται από 24 σουίτες και βίλες (από 40 μέχρι 400 τετραγωνικά μέτρα) και πεντάστερο σέρβις. Ένα συγκρότημα που διακρίνεται για την υψηλή αισθητική, το σεβασμό στην παράδοση και την ποιότητα, την αγάπη στη λεπτομέρεια και  την αρμονική συνύπαρξη με τον περιβάλλον.



Αμφιθεατρικά κτισμένες ανάμεσα σε ελιές και λουλούδια, οι σουίτες και οι βίλες του συγκροτήματος  διαθέτουν θέα στη θάλασσα κι έχουν τον δικό τους κήπο και τις δικές τους βεράντες ενώ στο εσωτερικό συνδυάζουν παραδοσιακά στοιχεία, έπιπλα design και σύγχρονες ανέσεις με αποκορύφωμα την σοφιστικέ διακόσμηση στις δύο κορυφαίες σουίτες τη  Ηοney Moon Suite και την Προεδρική που ξεχωρίζει μεταξύ άλλων για τους σοφά οριοθετημένους εξωτερικούς χώρους, τα ανάκλιντρα – αντίκες, τα custom made φωτιστικά και το αγγλικού τύπου τζάκι. Η κάθε μια από τις 24 κατοικίες διαφέρει σε μέγεθος, αφού άλλες διαθέτουν δυο υπνοδωμάτια, ενώ η πιο μεγάλη έχει τρία επίπεδα και έξι υπνοδωμάτια, ιδανική για μεγάλες παρέες ή για οικογένειες.



Η πισίνα υπερχείλισης του Aegea Blue προσφέρει από μόνη της μια μοναδική εμπειρία, με φυσική άμμο στο περίγραμμά της και μαγευτική θέα. Σε αυτήν βλέπει το μπαρ- εστιατόριο που σερβίρει δημιουργική ελληνική κουζίνα φτιαγμένη με τοπικά προϊόντα.



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης