Το νησί της Θάσου υποδέχθηκε τους πρώτους Άγγλους τουρίστες της φετινής σεζόν

Το νησί της Θάσου υποδέχθηκε τους πρώτους Άγγλους τουρίστες της φετινής σεζόν

Οι πρώτες αφίξεις σηματοδοτούν την επίσημη έναρξη της νέας τουριστικής σεζόν

Το νησί της Θάσου υποδέχθηκε τους πρώτους Άγγλους τουρίστες της φετινής σεζόν
Με αισθήματα ιδιαίτερης ικανοποίησης και αισιοδοξίας για τη φετινή τουριστική περίοδο, ο Οργανισμός Τουρισμού Θάσου υποδέχθηκε στο αεροδρόμιο «Μέγας Αλέξανδρος» της Καβάλας τις δυο πρώτες πτήσεις από το Ηνωμένο Βασίλειο, στο πλαίσιο των πτητικών προγραμμάτων της TUI. Οι πρώτοι Άγγλοι επισκέπτες που κατέφθασαν στην περιοχή είχαν ως κύριο προορισμό τους το πανέμορφο νησί της Θάσου, σηματοδοτώντας με αυτό τον τρόπο την επίσημη έναρξη της νέας τουριστικής σεζόν.

Οι δύο πτήσεις, οι οποίες αναχώρησαν από το Μάντσεστερ και το Λονδίνο αντίστοιχα, μετέφεραν συνολικά πάνω από 350 ταξιδιώτες, οι οποίοι έγιναν δεκτοί με θερμή υποδοχή. Εκπρόσωποι του Οργανισμού Τουρισμού Θάσου, τουριστικοί φορείς της περιοχής, καθώς και τοπικοί επαγγελματίες βρέθηκαν στο αεροδρόμιο και καλωσόρισαν θερμά τους επισκέπτες, προσφέροντάς τους τοπικά κεράσματα, ενημερωτικά φυλλάδια και ένα πρώτο χαμόγελο ελληνικής φιλοξενίας.

Σε δηλώσεις του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο πρόεδρος του Οργανισμού Τουρισμού Θάσου Γιάννης Μαρκιανός τόνισε τη σημασία αυτής της πρώτης αφίξεως λέγοντας χαρακτηριστικά: «Η σημερινή ημέρα είναι ιδιαίτερα σημαντική για τον τουρισμό της Θάσου. Οι πρώτες πτήσεις της TUI αποτελούν το εναρκτήριο λάκτισμα μιας περιόδου που όλοι προσδοκούμε να είναι δυναμική και δημιουργική. Οι ενέργειες προβολής και στρατηγικής συνεργασίας με μεγάλους τουριστικούς ομίλους αποδίδουν καρπούς και ενισχύουν τη θέση της Θάσου στον διεθνή τουριστικό χάρτη».

«Ο Οργανισμός Τουρισμού Θάσου συνεχίζει με συνέπεια και στρατηγικό σχεδιασμό να εργάζεται για την ανάδειξη της Θάσου ως ποιοτικού, αυθεντικού και βιώσιμου τουριστικού προορισμού», κατέληξε ο κ. Μαρκιανός.

Να σημειωθεί πως η TUI, ένας από τους μεγαλύτερους τουριστικούς πράκτορες παγκοσμίως, συνεχίζει και φέτος να στηρίζει ενεργά την τουριστική κίνηση προς τη Θάσο, προσφέροντας απευθείας συνδέσεις και ανταγωνιστικά πακέτα διακοπών για τους Βρετανούς τουρίστες, οι οποίοι τα τελευταία χρόνια φαίνεται να δείχνουν σταθερή προτίμηση στο καταπράσινο νησί του βορειοανατολικού Αιγαίου.

Η τουριστική περίοδος του 2025 προδιαγράφεται ιδιαίτερα ενθαρρυντική για το νησί της Θάσου, με τους επαγγελματίες του κλάδου να ευελπιστούν σε αύξηση των αφίξεων, παρατείνοντας και διευρύνοντας τη διάρκεια της σεζόν. Η επιτυχής έναρξη με τις πτήσεις της TUI αποτελεί το πρώτο θετικό βήμα σε αυτή την κατεύθυνση.

Στην υποδοχή παραβρέθηκαν ακόμα η αντιπρόεδρος του Οργανισμού Τουρισμού Λαμπρινή Φωκά, ο Αναστάσιος Μπίλιας ως εκπρόσωπος του Επιμελητηρίου Καβάλας και μέλος του Οργανισμού Τουρισμού Θάσου, η Μαρία Πολυμέρου ως εκπρόσωπος της TUI στη Θάσο καθώς και η γραμματέας του Οργανισμού Λαμπρινή Τσιούπρου.


Ειδήσεις σήμερα:

Νέος εφιάλτης για την πρώην όμηρο της Χαμάς, Μία Σεμ - Κατήγγειλε τον βιασμό της από γυμναστή στο Τελ Αβίβ

Στο κινητό και το διαμέρισμα της 38χρονης ψάχνουν απαντήσεις για την έκρηξη στο κέντρο της Θεσσαλονίκης - «Δεν βλέπουμε σύνδεση με τρομοκρατία» λέει η Δημογλίδου

Νέος νόμος Φλωρίδη: Σε οχτώ μήνες θα δικάζονται αγωγές και μηνύσεις
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
δειτε ολες τις ειδησεις

Best of Network

Δείτε Επίσης