Βραβείο Αριστείας 2023 «Haute Grandeur Global Hotel» για το Olympia Golden Beach Resort & Spa

Βραβείο Αριστείας 2023 «Haute Grandeur Global Hotel» για το Olympia Golden Beach Resort & Spa

Το Βραβείο Αριστείας 2023 Haute Grandeur Global Hotel αναγνωρίζει τα καλύτερα ξενοδοχεία παγκοσμίως στην παροχή εξαιρετικής εξυπηρέτησης στους πελάτες, "Καλύτερο Οικογενειακό Ξενοδοχείο στην Ελλάδα Olympia Golden Beach Resort & Spa"

Olympia-0
Το Olympia Golden Beach Resort & Spa, ένας κορυφαίος προορισμός πολυτελείας, είναι υπερήφανο για να ανακοινώσει τη διάκρισή του ως το «Καλύτερο Οικογενειακό Ξενοδοχείο στην Ελλάδα» για το έτος 2023 και για τα Haute Grandeur Global Hotel Awards. Αυτή η εξαιρετική διάκριση αναγνωρίζει τα καλύτερα ξενοδοχεία παγκοσμίως που ξεχωρίζουν στην παροχή εξαιρετικής εξυπηρέτησης στους πελάτες, διατηρούν τα υψηλότερα πρότυπα φιλοξενίας και προσφέρουν ανεπανάληπτες εμπειρίες για τους επισκέπτες τους.
Olympia-2

Διάσημο για την αναγνώριση της αριστείας στον κλάδο της φιλοξενίας, τα Haute Grandeur Global Hotel Awards απονέμουν αυτό το βραβείο μόνο στα πιο εξαιρετικά ξενοδοχεία, spa και εστιατόρια παγκοσμίως. Το Olympia Golden Beach Resort & Spa ξεχωρίζει για την ακλόνητη αφοσίωσή του να παρέχει εξαιρετική εξυπηρέτηση, υψηλού επιπέδου ανέσεις και εγκαταστάσεις υψηλής τεχνολογίας που υπερβαίνουν τις προσδοκίες των πελατών του.
Olympia-3

Κλείσιμο
Η Marinique de Wet, Ιδρύτρια και Πρόεδρος των Haute Grandeur Global Hotel Awards, δήλωσε: "Αυτά τα βραβεία εμπνέουν ακόμη μεγαλύτερη επιτυχία σε ήδη αξιοσημείωτα καταλύματα φιλοξενίας και καθορίζουν ένα νέο πρότυπο αριστείας. Τα Haute Grandeur Global Awards υπερβαίνουν το απλό γεγονός της βράβευσης, αλλά τιμούν τις αρχές της σκληρής δουλειάς, της δέσμευσης, της αποφασιστικότητας, της ηγεσίας και της επιτυχίας. Η αναγνώριση εξάλλου ενθαρρύνει τις ομάδες να παραμένουν θετικές και αποφασισμένες προς τους στόχους τους."
Olympia-4

Η διαδικασία επιλογής περιελάμβανε αυστηρή αξιολόγηση χιλιάδων ξενοδοχείων παγκοσμίως, με το Olympia Golden Beach Resort & Spa να ξεχωρίζει ως αξιοσημείωτο παράδειγμα που διακρίνεται από τον ανταγωνισμό. Η Marinique de Wet, Πρόεδρος & Ιδρύτρια των Haute Grandeur Global Hotel Awards, υπογράμμισε ότι οι νικητές ενσαρκώνουν ουσιαστικά τα καλύτερα στον κλάδο, αντανακλώντας μια αδιάκοπη αφοσίωση στην αριστεία που τους καθιστά την προτιμώμενη επιλογή για απαιτητικούς ταξιδιώτες που αναζητούν εξαιρετικές εμπειρίες αναψυχής.
Olympia-5

Ο Ανδρέας Μπράτης, Γενικός Διευθυντής του Olympia Golden Beach Resort & Spa, δήλωσε ότι νιώθει αμέτρητη υπερηφάνεια και ταπεινότητα για τη λήψη του Επίσημου Βραβείου Αριστείας Haute Grandeur Global. "Αυτή η αναγνώριση αποτελεί αληθινή απόδειξη της αφοσίωσης και της σκληρής δουλειάς ολόκληρης της ομάδας μας, συμπεριλαμβανομένης της εξαίρετης διοίκησης και του προσωπικού μας. Είμαστε βαθιά δεσμευμένοι να παρέχουμε στους επισκέπτες μας αξέχαστες εμπειρίες, από τις πιο μικρές λεπτομέρειες μέχρι τα μεγαλύτερα γεγονότα, και αυτό το βραβείο επαναβεβαιώνει ότι βαδίζουμε στον σωστό δρόμο."
Olympia-6

Η προσπάθεια για την αριστεία από το Olympia Golden Beach Resort & Spa όχι μόνο αναβαθμίζει τα πρότυπα ποιότητας, στυλ και πολυτέλειας στον κλάδο της φιλοξενίας, αλλά έχει ανοίξει επίσης πόρτες για νέες ευκαιρίες δικτύωσης και πιθανών συνεργασιών.
Olympia-7

Ως παγκόσμιος κορυφαίος προορισμός πολυτελείας, το Olympia Golden Beach Resort & Spa εκφράζει την θερμή του εκτίμηση σε όλους τους επισκέπτες και τους ενδιαφερόμενους για την αμείωτη υποστήριξή τους. Αυτό το σπουδαίο βραβείο αποτελεί πηγή και κίνητρο, ενθαρρύνοντας το ξενοδοχείο να διατηρεί τη σταθερή επιδίωξη της αριστείας, καθώς επιδιώκει να επαναπροσδιορίσει τα όρια της πολυτέλειας και της φιλοξενίας.

Για ερωτήσεις των μέσων ενημέρωσης, παρακαλώ επικοινωνήστε με το: Olympia Golden Beach Resort & Spa.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης