H απόλυτη γαστρονομική εμπειρία στη Σαντορίνη
mylos1_c

H απόλυτη γαστρονομική εμπειρία στη Σαντορίνη

Με θέα την Καλντέρα και το Ηφαίστειο και μια ολοκληρωμένη γαστρονομική πρόταση το Mylos Champagne Bar Restaurant είναι εδώ για ακόμα μία χρονιά ακόμα πιο ανανεωμένο και έτοιμο να προσφέρει στους επισκέπτες του μια αξέχαστη εμπειρία για όλες τις αισθήσεις

Το νησί της Σαντορίνης αποτελεί ένα από τα πιο μαγικά μέρη του πλανήτη. Τα τελευταία χρόνια έχει εξελιχθεί και σε ένα από τους πιο σημαντικούς γαστρονομικούς προορισμούς.



Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί το Mylos Champagne Bar restaurant, ένα μέρος που συνδυάζει την αξέχαστη θέα στην Καλντέρα και το ηφαίστειο , μαγικά ηλιοβασιλέματα και μια γαστρονομική εμπειρία που δεν μπορεί να αφήσουν κανέναν ασυγκίνητο.



Από την πρώτη στιγμή που θα φτάσει κανείς στο εστιατόριο , θα αντικρίσει ένα μοναδικό περιβάλλον πλήρως εναρμονισμένο με την αιγαιοπελαγίτικη αισθητική της Σαντορίνης και μια καταπληκτική θέα την Καλντέρα , οι απόλυτες συνθήκες για να απολαύσει κανείς ένα τέλειο γαστρονομικό ταξίδι. Άλλωστε , ο επιχειρηματίας Μανώλης Σιγάλας με την αγάπη του για τον νησί και την εστίαση, έχει αποδείξει ότι έχει τη μαγική συνταγή της επιτυχίας. Έτσι και φέτος , το Mylos επιστρέφει ακόμα πιο ανανεωμένο και σας περιμένει να ζήσετε την απόλυτη γαστρονομική εμπειρία.



Το νέο μενού επιμελείται ένα δίδυμο πολλά υποσχόμενο: Ο σεφ Έκτωρ Τρακασόπουλος δημιούργησε πιάτα που συνδυάζουν τις επιρροές και τις έξοχες πρώτες ύλες της Σαντορίνης με τη μοντέρνα Μεσογειακή κουζίνα, ενώ ο σεφ Βασίλης Χαλβαντζάρας βάζει στον κατάλογο Asian fusion πινελιές με προτάσεις που διακτινίζουν την Άπω Ανατολή στην καρδιά του Αιγαίου. Ο συνδυασμός των δύο γαστρονομικών προτάσεων δένει αρμονικά σε μια fine dining εμπειρία που αφήνει ανεξίτηλο το στίγμα της στη γεύση και το μυαλό.



Τη μοναδική αυτή γευστική εμπειρία ολοκληρώνουν η προσεγμένη λίστα κρασιών με τις επιλεγμένες ετικέτες από τη Σαντορίνη αλλά και άλλες ελληνικές και διεθνείς επιλογές , τα signature cocktails καθώς και η μεγάλη ποικιλία από σαμπάνιες της Champagne Laurent-Perrier. Η εξαιρετική ομάδα του Mylos μαζί με τον υπεύθυνο Ηλία Αγγελή, είναι έτοιμοι να σας υποδεχτούν και να σας οδηγήσουν να ζήσετε ένα ολοκληρωμένο και αξέχαστο γευστικό ταξίδι για εσάς και την παρέα σας.



Διαχρονική επιλογή για μια αξέχαστη γαστρονομική εμπειρία, το Mylos Champagne Bar restaurant λειτουργεί καθημερινά από τη 17:00 έως τις 00:30. Για κρατήσεις, στο τηλέφωνο 22860 25640 ή online στο mylossantorini.com
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης