Εξωτικοί φοίνικες, ελιές και πολύχρωμοι κήποι στον πιο bohemian ελληνικό προορισμό

Εξωτικοί φοίνικες, ελιές και πολύχρωμοι κήποι στον πιο bohemian ελληνικό προορισμό

Στο μαγευτικό τοπίο της Πελοποννήσου άνοιξε τις πύλες του το νέο εκθαμβωτικό all inclusive ξενοδοχείο «Grecotel Casa Marron» του Ομίλου Ν. Δασκαλαντωνάκη - Grecotel.

marron2

Sponsored Content

Το «Grecotel Casa Marron» αιχμαλωτίζει τον χαλαρό, bohemian χαρακτήρα ενός ελληνικού προορισμού, συνδυάζοντας το μοντέρνο με το μεσογειακό ύφος. Στην παραλία της Λακόπετρας, σε έκταση 80.000 τ.μ. με εξωτικούς φοίνικες, ελιές και πολύχρωμους κήπους που δροσίζονται από εντυπωσιακές πισίνες, αποτελεί έναν νέο προορισμό διακοπών με ασφάλεια και απόλυτη ελευθερία για όλη την οικογένεια. Με έμπνευση το ανεπιτήδευτο ελληνικό μας καλοκαίρι και την παραδοσιακή νησιώτικη αρχιτεκτονική με εξωτικές πινελιές, το «Grecotel Casa Marron» προσφέρει μοναδική ατμόσφαιρα και υπερσύγχρονες ανέσεις για πολύτιμες στιγμές με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Λευκοί τοίχοι, πέργκολες, καμάρες και multi-ethnic γωνιές αποπνέουν θετική ενέργεια, ηρεμούν και ξεκουράζουν.

01-Z100_Casa-Marron-Seafront-Location-With-Panoramic-Sea-View


Οι γαστρονομικές επιλογές στο «Grecotel Casa Marron» εκπλήσσουν και τους πιο apetitικούς foodies. Η πλατεία κοντά στο κεντρικό κτίριο φιλοξενεί ένα εντυπωσιακό εστιατόριο με barbeque και αμέτρητες προτάσεις από τις κουζίνες του κόσμου και μια μαγική σκηνή με ζωντανή μουσική για shows, χορό και κεφάτα πάρτι για όλη την οικογένεια. Η Plage Marron, με εστιατόρια και μπαρ πάνω στο κύμα, προσφέρει μαμαδίστικο φαγητό και γλυκούς πειρασμούς όλη την ημέρα. Ο ξυλόφουρνος με χειροποίητες πίτες, σφολιάτες και κρουασάν θα ενθουσιάσει τα μικρά και τα μεγάλα παιδιά! Επιλέξτε ανάμεσα στα 172 φωτεινά δωμάτια του κεντρικού κτιρίου ή στα 95 άνετα ευρύχωρα μπανγκαλόους με δύο ξεχωριστές κρεβατοκάμαρες που προσφέρουν ανεμπόδιστη θέα στους πολύχρωμους κήπους που κατηφορίζουν στη θάλασσα. Οι χώροι διακρίνονται από μεσογειακό ύφος με boho πινελιές, όπου ασπρόμαυρες λεπτομέρειες προσδίδουν αίσθηση αρμονίας. Πλεκτά μαξιλάρια με την τεχνική του μακραμέ και στοιχεία από ψάθα δίνουν ένα αυθεντικό παραδοσιακό στιλ.

02-Casa-Marron-restaurant



Το παρθένο φυσικό τοπίο και η ζεστασιά της μεσογειακής ατμόσφαιρας, συνθέτουν το φόντο των πιο τέλειων οικογενειακών all-inclusive διακοπών! Μόλις τρεις ώρες από την Αθήνα, το αγαπημένο ξενοδοχείο της Grecotel θα γίνει το παραθαλάσσιο εξοχικό που πάντα ονειρευόσασταν για ένα ασφαλές και ξέγνοιαστο καλοκαίρι!

Δείτε στο grecotel.com το Grecotel Stay Safe πρωτόκολλο λειτουργίας, ένα ειδικά σχεδιασμένο πλάνο λειτουργίας που εστιάζει στην ασφάλεια και στην ευεξία χωρίς συμβιβασμό στην ποιότητα των υπηρεσιών φιλοξενίας.

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΤΟ GRECOTEL CASA MARRON
Οι πιο ονειρεμένες all inclusive οικογενειακές διακοπές
Κλείσιμο
ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ
ALL INCLUSIVE πλήρης διατροφή (πρωινό, μεσημεριανό και βραδινό καθώς και σνακ, παγωτά, νερό, αλκοολούχα και μη ποτά, αναψυκτικά, ζεστά και κρύα ροφήματα. Επιπλέον μπύρα και κρασί περιλαμβάνονται στο μεσημεριανό και βραδινό.)
ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΩΡΕΑΝ διαμονή έως 14 ετών στο δωμάτιο των γονιών, παιδικά γεύματα στην “Tasty Corner”, και πολλές δημιουργικές εξωτερικές δραστηριότητες από την ομάδα παιδαγωγών και animateurs της Grecotel
ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ με καλούδια και εμφιαλωμένο νερό
ΜΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΕΙΣΟΔΟ ΣΤΟ GRECOTEL OLYMPIA AQUA PARK στην Κυλλήνη κατόπιν κράτησης, για min 4 διαν/σεις
Δωρεάν WIFI

22-Family-Cabana


ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ
«ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ & ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ» 25% ΕΚΠΤΩΣΗ στο 2ο δωμάτιο της ίδιας οικογένειας. Επιπλέον δυνατότητα για διπλανά δωμάτια, τραπέζια στα γεύματα, ξαπλώστρες σε παραλία ή πισίνα, βάσει διαθεσιμότητας.
LONG STAY OFFER από τις καλύτερες του καλοκαιριού!
πληρώστε 6 νύχτες & μείνετε 7 ή 
πληρώστε 8 νύχτες & μείνετε 10
(για διαμονές από 16.07-05.08. Αφορά συγκεκριμένους τύπους δωματίων.)
5% επιπλέον έκπτωση για διαμονές 10 διαν/σεων & άνω

Κ. Αχαΐα, Πελοπόννησος
τηλ.: 26930 51713
casamarron.grecotel.com
grecotel.com
Join us on social media@grecotel

casa-marron-all-inclusive-kids-family-resort-with-waterslides-26503
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης