Αzur Retreat Μεγανήσι: Ένα καταφύγιο πολυτέλειας και άνεσης μέσα στο απέραντο γαλάζιο!

Αzur Retreat Μεγανήσι: Ένα καταφύγιο πολυτέλειας και άνεσης μέσα στο απέραντο γαλάζιο!

Ανάμεσα στο γαλάζιο του ουρανού και το απέραντο γαλάζιο του Ιονίου, κρύβεται το μαγευτικό καταφύγιο γαλήνης και ηρεμίας, Azur Retreat.

azur
Το Μεγανήσι, η ειδυλλιακή τοποθεσία που στεγάζεται το boutique hotel είναι ένα κρυμμένο διαμάντι στη μέση του πελάγους απέναντι από τη Λευκάδα μόλις 3,5 ώρες μακριά από την Αθήνα ή τη Θεσσαλονίκη, ιδανικό για ζευγάρια, φίλους και ανέμελους ταξιδιώτες που αναζητούν μία εντελώς διαφορετική εμπειρία διαμονής, με ιδιωτικές στιγμές άνεσης και χαλάρωσης.

tourism__3_


Οι επισκέπτες, μπορούν να απολαύσουν μια ιδιαίτερη διαμονή σε μία από τις 18 πλήρως απομονωμένες αμφιθεατρικές σουίτες με πισίνα 25 τ.μ. η καθεμία και με αισθητική συνώνυμη της νησιωτικής κουλτούρας.

tourism__2_


Κλείσιμο
Να γευτούν από τα χέρια του διεθνούς φήμης chef, Διονύση Ζαχαρόπουλου, εκλεκτά πιάτα μεσογειακής κουζίνας με βάση επιλεγμένα τοπικά προϊόντα, αλλά και να αφεθούν στην απόλυτη χαλάρωση μέσα από μία σειρά αναζωογονητικών θεραπειών spa. Οι συνεδρίες yoga στο open air γυμναστήριο του Azur Retreat με θέα το απέραντο γαλάζιο και με τα πιο σύγχρονα όργανα γυμναστικής θα βοηθήσουν να βρείτε την τέλεια αρμονία ανάμεσα σε σώμα και πνεύμα. Ακόμα κι αν θέλετε να ζήσετε την πολυτέλεια για λίγες ώρες, το παραθαλάσσιο καταφύγιο Azur Retreat είναι ο ιδανικός προορισμός για να χαλαρώσετε αλλά και να ζήσετε μια μοναδική εμπειρία εξερεύνησης των κρυμμένων θησαυρών του Ιόνιου νησιού.

tourism__1_


Επαναπροσδιορίστε την έννοια των διακοπών και αφεθείτε στην κομψή ατμόσφαιρα, απολαμβάνοντας την πολυτέλεια και την άνεση του resort, κάνοντας από σήμερα την κράτησή σας.
To Azur Retreat είναι μετά το Azur Boutique Hotel στη Βουλιαγμένη το νέο «διαμάντι» του Ομίλου Αρβανιτάκη.
Για πληροφορίες και κρατήσεις: https://www.azurretreat.com/
Βαθύ, 31083 Μεγανήσι τηλ. κρατήσεων 210 9673181
και email reservations@azurretreat.com
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης