Κερδίζει τις εντυπώσεις των ξένων τουριστικών site η Μήλος

Κερδίζει τις εντυπώσεις των ξένων τουριστικών site η Μήλος

«Το χωριό Κλήμα είναι ένα από τα ωραιότερα της Ελλάδας»

milos
Δημοσιεύματα από δημοφιλείς τουριστικούς ιστότοπους και bloggers αλλά και τηλεοπτικές εκπομπές συγκεντρώνει τις τελευταίες εβδομάδες η Μήλος, όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση των δημοτικών Αρχών.

Συγκεκριμένα, το περιοδικό Conde Nast Traveller φιλοξενεί στην ηλεκτρονική του έκδοση, τη Μήλο και το χωριό Κλήμα ως ένα από τα ωραιότερα χωριά της Ελλάδας.
klima

Αφιέρωμα στη Μήλο κάνει και το αυστραλιανό τηλεοπτικό κανάλι tvblackbox, αναφέροντας ότι “… το καλύτερα φυλαγμένο μυστικό στα ελληνικά νησιά περιμένει τους επισκέπτες στη Μήλο, όπου λευκοί ηφαιστειακοί βράχοι καμπυλώνουν σαν μάρμαρο σε έντονες γαλάζιες θάλασσες”.
milos2
Κλείσιμο

Παράλληλα, η blogger DYMPHE με πάνω από 80.000 ακολούθους στο Instagram γράφει : “… η Πλάκα είναι η πρωτεύουσα του νησιού και σίγουρα το πιο όμορφο χωριό της Μήλου. Θα βρείτε εδώ όλα τα είδη γραφικών λευκών ελληνικών σπιτιών. Η βόλτα εδώ είναι μια υπέροχη και πολύ χαλαρωτική δραστηριότητα. Αυτό που είναι υπέροχο, είναι ότι δεν επιτρέπονται αυτοκίνητα στο χωριό, γεγονός που κάνει το περπάτημα εδώ καλύτερο”.
plaka

Τέλος ο blogger Dave που εστιάζει στην Ελλάδα και το Bike Touring αναφέρεται στη Μήλο σαν «ένα μικρό νησί με μερικές από τις καλύτερες παραλίες στην Ελλάδα και ένα από τα μέρη που έχει ευλογηθεί από τη Μητέρα Φύση με ένα φανταστικά μοναδικό τοπίο».
milos1

Ειδήσεις σήμερα: 

Πόσο θα μείνουν στη φυλακή οι δολοφόνοι της Καρολάιν αν συλληφθούν

Τι ζητά από την Ευρώπη ο Χρήστος Σταϊκούρας - «Έκλεισε το μάτι» στην Αθήνα ο ESM

Εργασιακό νομοσχέδιο: Τι αλλάζει στις γονικές άδειες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης