Alistos Hotel: Γιατί είναι η ιδανική βάση εξόρμησης στη Λακωνική Μάνη

Alistos Hotel: Γιατί είναι η ιδανική βάση εξόρμησης στη Λακωνική Μάνη

Το συγκρότημα του ξενοδοχείου με τα πετρόχτιστα κτίρια και με θέα μία θάλασσα ελαιώνων συνιστούν έναν ονειρικό προορισμό

εξω
«Άληστος» (Alistos) σημαίνει αξέχαστος, αλησμόνητος και είναι ακριβώς αυτό που εξασφαλίζουμε στους επισκέπτες μας: Μια αλησμόνητη εμπειρία διακοπών. Σας καλωσορίζουμε, λοιπόν, στη Λακωνία και στην ιστορική Ράχη, που αναδεικνύουν την αυθεντικότητα του τόπου και σας υποσχόμαστε μια ξέγνοιαστη και απολαυστική διαμονή.

Σε απόσταση μόλις 5 χλμ από το γραφικό λιμάνι του Γυθείου και 8 χλμ από το Μαυροβούνι, με την πανέμορφη αμμώδη παραλία, με εύκολη πρόσβαση σε όλα τα αρχαιολογικά αξιοθέατα της περιοχής, το ξενοδοχείο Alistos αποτελεί την ιδανική βάση εξόρμησης στη Λακωνική Μάνη, καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς.

2
3


Το συγκρότημα του ξενοδοχείου, σε μια έκταση 9 στρεμμάτων, με τα ακανόνιστα τοποθετημένα πετρόχτιστα κτίρια να παραπέμπουν σε αυθεντικό μανιάτικο χωριό, με θέα μια θάλασσα ελαιώνων, οι άνετοι και ατμοσφαιρικοί κοινόχρηστοι χώροι καθώς και ο απόλυτα εναρμονισμένος με το περιβάλλον, χώρος της πισίνας προσφέρουν στους επισκεπτες του Αlistos Hotel μια πραγματικά ασύγκριτη εμπειρία διακοπών.

4
5


Το ανοιχτό υπαίθριο εστιατόριο, δίπλα στο πράσινο, το σαν καλά κρυμμένο μυστικό, lounge μπαλκόνι, κάτω από τον έναστρο ουρανό, το εστιατόριο με τη οικεία ατμόσφαιρα και τους γήινους χρωματισμούς στο κεντικό κτίριο και το Bar με τζάκι κερδίζουν τις εντυπώσεις των επισκεπτών και αποτελούν υπόσχεση επιστροφής.

6
Κλείσιμο




Όλα τα δωμάτια και οι σουίτες είναι ειδικά σχεδιασμένα, ώστε να σέβονται την ιδιωτικότητα των επισκεπτών, προσφέροντάς τους ταυτόχρονα εντυπωσιακή θέα προς τις μοναδικές ομορφιές του χωριού Ράχη.

9
10


Για το λόγο αυτό, την επόμενη φορά που θα προγραμματίσετε ένα ταξίδι στην Πελοπόννησο, επιτρέψτε μας να σας καλώς ορίσουμε στη Ράχη Γυθείου και στο ξενοδοχείο Alistos Hotel.

Ειδήσεις σήμερα 

Σήμερα οι ανακοινώσεις για μετακινήσεις, απαγόρευση κυκλοφορίας και λιανεμπόριο

Πυρετός προετοιμασιών για το άνοιγμα του τουρισμού - Πώς θα έρχονται στην Ελλάδα οι ξένοι επισκέπτες

Θάνατος Σήφη Βαλυράκη: Τι αναφέρει η έκθεση των πραγματογνωμόνων
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης