Πόρτο Καρράς: Το πόρισμα του συμβούλου για την πώληση στον Σαββίδη – Tο επόμενο βήμα του ομίλου Στέγγου

Πόρτο Καρράς: Το πόρισμα του συμβούλου για την πώληση στον Σαββίδη – Tο επόμενο βήμα του ομίλου Στέγγου

Με βάση τη διαδικασία προβλέπεται ότι αν κάποιος από τους συμβαλλόμενους διαφωνεί με το πόρισμα μπορεί να απευθυνθεί και σε έτερο σύμβουλο

astrazenekas
Παραμένει ως έχει το καθεστώς σε σχέση με το Πόρτο Καρράς και την πώλησή του από την Τεχνική Ολυμπιακή στον Ιβάν Σαββίδη, η οποία έχει ολοκληρωθεί ήδη από την περασμένη χρονιά.

Τα παραπάνω επισημαίνουν αρμόδιες πηγές στο Νewmoney, μετά το πόρισμα του ανεξάρτητου συμβούλου, σύμφωνα με το οποίο, από το συνολικό τίμημα των 168,9 εκατ. ευρώ θα πρέπει να εκπέσουν 70,78 εκατ. ευρώ για χρηματοοικονομικές και λοιπές υποχρεώσεις.

Οι ίδιες πηγές ανέφεραν ότι δεν υφίσταται θέμα να ανατραπεί η πώληση του Πόρτο Καρράς κι ότι η μεταβίβαση των μετοχών και ακινήτων έχει ήδη ολοκληρωθεί στην Belterra Investments συμφερόντων του ομίλου Σαββίδη. Ωστόσο, σε αυτή τη φάση, όπως προβλέπεται από τη σύμβαση μεταξύ των δύο μερών, σε περίπτωση που κάποιος από τους συμβαλλομένους προβάλλει αντιρρήσεις σε σχέση με το τελικό πόρισμα του συμβούλου, μπορεί να απευθυνθεί σε έτερο σύμβουλο με βάση και τη σχετική διαδικασία.

Εξέλιξη για την οποία φαίνεται ότι προϊδεάζει από την πλευρά της εμμέσως πλήν σαφώς, ο όμιλος Στέγγου με τη μητρική του ομίλου Τεχνική Ολυμπιακή να δηλώνει επισήμως ότι «εξετάζει το πόρισμα τους συμβούλου και θα προβεί σε κάθε ενέργεια σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στις συμβάσεις αγοραπωλησίας των μετοχών των πωληθέντων εταιρειών σε διασφάλιση των δικών της συμφερόντων και των μετόχων της».

Διαβάστε περισσότερα στο www.newmoney.gr

Ειδήσεις σήμερα: 

Βασανιστήρια στην ενόργανη: Η συνομιλία στο Messenger που οδήγησε στην επιστολή σοκ

ΣΥΡΙΖΑ: Τους χωρίζουν Πολάκης και Ελληνικό, τους ενώνει ο φόβος για εκλογές

Οργή στις Βρυξέλλες για το «Sofagate» και την αδράνεια του Σαρλ Μ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης