Ακυρώνεται το Mediterranean Yacht Show 2021

Ακυρώνεται το Mediterranean Yacht Show 2021

Είχε προγραμματιστεί να διεξαχθεί στο λιμάνι του Ναυπλίου στις 22-25 Απριλίου

MEDYS
Έπειτα από προσεκτική παρακολούθηση και αξιολόγηση των τελευταίων εξελίξεων σχετικά με την πορεία της πανδημίας του κορονοϊού Covid-19, καθώς και εκείνων που αφορούν τους τρέχοντες ταξιδιωτικούς περιορισμούς διεθνώς, ο Ελληνικός Σύνδεσμος Θαλάσσιου Τουρισμού σε συνεργασία με τον Δήμο Ναυπλιέων αποφάσισε να προχωρήσει στην ακύρωση του Mediterranean Yacht Show 2021 που είχε προγραμματιστεί να διεξαχθεί στο λιμάνι του Ναυπλίου στις 22-25 Απριλίου.

Παρά το έντονο ενδιαφέρον της διεθνούς yachting κοινότητας για την ετήσια έκθεση του MEDYS, θεωρήσαμε αναγκαία της λήψη της συγκεκριμένης απόφασης με στόχο την προστασία όλων όσοι σχετίζονται με τη διοργάνωση. Η υγεία και η ασφάλεια των charter brokers & managers, πληρωμάτων, εκθετών, επισκεπτών, εκπροσώπων του Τύπου αλλά και όσων συμμετέχουν ενεργά στο Mediterranean Yacht Show αποτελεί μέγιστη προτεραιότητα για εμάς.

Η απόφαση της μη διεξαγωγής του show δεν ήταν εύκολη, καθώς το MEDYS κάθε χρόνο αναδεικνύει τη μοναδική εμπειρία του yachting στην Ελλάδα και την Ανατολική Μεσόγειο, ενώ συμβάλλει στη διάδοση του ελληνικού θαλάσσιου τουρισμού διεθνώς.

Στην ανακοίνωση ου εκδόθηκε οι διοργανωτές και το Διοικητικό Συμβούλιο Ελληνικού Συνδέσμου Θαλάσσιου Τουρισμού αναφέρουν: «Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε εκ των προτέρων για τη στήριξη και την κατανόηση και να σας διαβεβαιώσουμε ότι ο Ελληνικός Σύνδεσμος Θαλάσσιου Τουρισμού θα συνεχίσει να αναδεικνύει τα πλεονεκτήματα του ελληνικού yachting με κάθε μέσο. Το Virtual Charter Yacht Show είναι πάντα διαθέσιμο online, παρουσιάζοντας τα πιο εντυπωσιακά σκάφη που πλέουν τις ελληνικές θάλασσες μέσα από μια λεπτομερή εικονική ξενάγηση.

Η ναύλωση ενός superyacht αποτελεί έναν από τους ασφαλέστερους τρόπους αναψυχής, αφού προσφέρει την ευκαιρία χαλάρωσης σε ένα απόλυτα ελεγχόμενο και προστατευμένο περιβάλλον, όπου τηρούνται αυστηρά όλοι οι κανόνες υγιεινής και καθαριότητας, ενώ περιορίζει τον χρόνο της έκθεσης σε δημόσιους χώρους. Παρά τη δύσκολη συγκυρία που διανύουμε, εκτιμούμε πως η ενοικίαση πολυτελών σκαφών θα συνεχίσει να αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή διακοπών και να διαγράφει ανοδική πορεία όσο προχωρούμε και προσαρμοζόμαστε στις νέες συνθήκες.
Ευχόμαστε σύντομα να συναντηθούμε από κοντά στο φιλόξενο λιμάνι του Ναυπλίου» .
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης