Bianco διακοπές στην Τήνο

Bianco διακοπές στην Τήνο

Ο σεφ Ηλίας Καζόλι εμπνέεται από τις πρώτες ύλες των Τηνιακών καλλιεργητών και με τις συνταγές του σας προσκαλεί να γευτείτε μοναδικές συνταγές στον υπέροχο κολπίσκο του Μπάλου

tinos-bianco
Το Βianco, στον υπέροχο κολπίσκο του Μπάλου της Τήνου, που από πέρυσι αποτελεί γαστρονομικό προορισμό, φέτος φιλοξενεί τον Σεφ του Master Chef, Ηλία Κιαζόλι.

Ο σεφ μετά την πολυετή γαστρονομική του αναζήτηση σε ευρωπαϊκές χώρες, όπως η Γαλλία, η Ισλανδία, η Δανία και η Αγγλία, εμπνέεται από τις πρώτες ύλες των Τηνιακών καλλιεργητών και με τις συνταγές του, που βασίζονται στα τοπικά προϊόντα του νησιού, δημιουργεί κλασικά και ευφάνταστα ελληνικά πιάτα στο εστιατόριο, καθώς και αντίστοιχα σνακ για την παραλία.

HLIAS_1
Ο σεφ Ηλίας Κιαζόλι


Επισκεπτόμενοι την παραλία του Βianco, έχουμε την ευκαιρία να γευτούμε το καρπάτσιο από φρέσκο λαβράκι με ζελέ dashi και σχοινόπρασο, δίνοντάς του έτσι μία νότα ασιατική, τις αγκινάρες Τήνου ψητές στην σχάρα με μαγιονέζα spicy harissa, τo καλαμάρι ιδιαίτερα συνδυασμένο με καπνιστό αλλαντικό Τήνου και τις παπαρδέλες ραγού με την τοπική παλαιωμένη γραβιέρα. Το υπέροχο cheesecake με το τοπικό τυρί πέτρωμα και την χειροποίητη μαρμελάδα ελιάς ολοκληρώνει την γευστική εμπειρία και μας επιβεβαιώνει την δυναμική του σεφ στον χώρο της γαστρονομίας. Αυτή είναι η φετινή πρόταση του Βianco μέσα σε απόλυτο καλοκαιρινό τοπίο.

3
4


Το φινετσάτο κυκλαδίτικο design «παντρεύει» τις έθνικ επιρροές, δημιουργώντας ένα bohemian chic καλοκαιρινό προορισμό. Ο επισκέπτης μπορεί να χαλαρώσει από νωρίς στα αναπαυτικά sun beds απολαμβάνοντας δροσιστικά ροφήματα και απολαυστικά σνακ.

5
Κλείσιμο


Διασχίζοντας τις ομπρέλες, θα βρεθείς στον τροπικό χώρο του bar, με ινδονησιακές design επιρροές, όπου τα lounge καθίσματα και η ειδυλλιακή ατμόσφαιρα σε προδιαθέτει να δοκιμάσεις ένα signature cocktail. 

1


Στο φυσικό τοπίο της παραλίας του Μπάλλου, το Bianco δημιουργεί ατμόσφαιρα κοσμοπολίτικης φινέτσας, σε συνδυασμό με τα φυσικά χρώματα και υλικά που μας αποκαλύπτει απλόχερα το νησί.

2
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης