Το One & Only Κea Island είναι ένα παγκόσμιο αριστούργημα

Το One & Only Κea Island είναι ένα παγκόσμιο αριστούργημα

Το εμβληματικό ξενοδοχειακό brand One & Only ανοίγει τις πόρτες του στη Τζια το καλοκαίρι του 2022

One_and_only
Το 2012, το πρώτο Aman Resort στην Ευρώπη εγκαινιαζόταν στο Πόρτο Χέλι. Ηταν ένα εμβληματικό έργο της Dolphin Capital, που σηματοδοτούσε την είσοδο της Ελλάδας στο κλαμπ των χωρών που διαθέτουν υψηλού κύρους luxury hospitality.

Δέκα ακριβώς χρόνια μετά, το 2022, η ίδια εταιρεία, θα εγκαινιάσει στην Κέα την άφιξη του One & Only Kea Island, ενός λαμπερού brand που έχει ταυτιστεί με την πολυτελή εμπειρία των αισθήσεων.

Για το νέο πρότζεκτ ακολουθήθηκε η ίδια κατεύθυνση με το Amanzoe:

Επιλέχθηκε η Κέα για το πλεονέκτημα της απόστασης από την Αθήνα, το αεροδρόμιο και την αθηναϊκή Ριβιέρα, ενώ εκτός από την ξενοδοχειακή του λειτουργία, το One & Only πουλά τις κατοικίες που κατασκευάζει. Πρόκειται για 75 δωμάτια και έναν περιορισμένο αριθμό Private homes που στοχεύουν προφανώς στο ενδιαφέρον ανθρώπων με την οικονομική δυνατότητα που αναζητούν επενδύσεις ή ένα πακέτο αυτοεπιβράβευσης σε έναν τόπο με τα ξεχωριστά χαρακτηριστικά της Ελλάδας. Σύμφωνα με το καθιερωμένο σκεπτικό, στο διάστημα που ο αγοραστής δεν κάνει χρήση της κατοικίας, το resort αναλαμβάνει το management για την ενοικίασή της. Ετσι, η επένδυση παράγει διαρκώς αντίστοιχες αποδόσεις.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Travel.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ