Μέτρηση Οξυγόνου στο αίμα (SpO2) διαθέσιμη από σήμερα στο HONOR MagicWatch 2!

Μέτρηση Οξυγόνου στο αίμα (SpO2) διαθέσιμη από σήμερα στο HONOR MagicWatch 2!

H πιο σημαντική αναβάθμιση της μέτρησης των επίπεδων οξυγόνου στο αίμα είναι από σήμερα διαθέσιμη στο HONOR Magic Watch 2 μέσα από την εφαρμογή Huawei Health App.

SPO2-HONOR-Magic-Watch2
Η συγκεκριμένη αναβάθμιση, ειδικά τώρα, αποκτά ιδιαίτερη αξία μιας που καθιστά το HONOR Magic Watch 2 έναν πολύτιμο βοηθό για την βελτίωση της καθημερινότητας αλλά και περαιτέρω φροντίδα της υγείας μας.

Ο κορεσμός οξυγόνου, ο καρδιακός ρυθμός, η αρτηριακή πίεση, ο αναπνευστικός ρυθμός και η θερμοκρασία είναι κρίσιμοι δείκτες υγείας. Το χαμηλό οξυγόνο στο αίμα είναι πιθανό να προκαλέσει κόπωση, έλλειψη ενέργειας, απώλεια μνήμης και άλλα συμπτώματα. Η χρόνια ανεπάρκεια μπορεί να βλάψει τον εγκέφαλο, την καρδιά και άλλα όργανα.

Το Honor Magic Watch 2 είναι από τα λίγα πλέον smartwatch της αγοράς, που μετράει πολύ εύκολα τα επίπεδα κορεσμού του οξυγόνου στο αίμα, με επιλογή από το μενού και το πάτημα ενός κουμπιού, και ενημερώνει όταν θα πρέπει να το προσέξουμε. Το μόνο που πρέπει να κάνουμε όταν θα ολοκληρωθεί η αναβάθμιση θα είναι να ενεργοποιηθεί η αντίστοιχη ρύθμιση μέσα από το Huawei Health App του κινητού.

Η αναβάθμιση θα ξεκινήσει από τις 14 Απριλίου και αναμένεται να είναι σε όλα τα Honor Μagic Watch 2 μέχρι και 20 Απριλίου 2020.

Το HONOR Magic Watch 2 διατίθεται μέχρι και 19 Απριλίου σε ειδική τιμή στα 179 Ευρώ στα πλαίσια της ενέργειας «HONOR Life, stay at home” της HONOR.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης