Η MainSys ανέλαβε τον ιστότοπο της Επιτροπής "ΕΛΛΑΔΑ 2021"

75656

Με συγκίνηση και αίσθημα ευθύνης ανακοινώνουμε την έναρξη της Live λειτουργίας του νέου διαδραστικού διαδικτυακού τόπου www.greece2021.gr που δημιουργήσαμε

Στόχος μας ήταν η δουλειά μας να εμπνεύσει το ίδιο συναίσθημα που νιώθουμε και οι ίδιοι όταν αναλογιζόμαστε το τι έχει περάσει, το τι έχει καταφέρει αλλά και το τι θα επιτύχει στο μέλλον το έθνος μας.

Καινοτομία, δημιουργικότητα, προσαρμοστικότητα στις αλλαγές και χρήση σύγχρονων τεχνολογιών συνθέτουν το dna της 20 μελούς ομάδας μας που έτρεξε το project.

Είμαστε μια εταιρία με όραμα, που εξελίσσεται διαρκώς, διασφαλίζοντας και επιστρέφοντας πολλαπλά τις επενδύσεις των brand που μας εμπιστεύονται σε αυτή την 15ετή πορεία μας.

Για αυτό το ιδιαίτερο project που μυρίζει τόσο έντονα Ελλάδα μας είναι δύσκολο να ξεχωρίσουμε τί αξίζει να αναφερθεί σε ένα δελτίο τύπου.

Η παρουσίαση του σκοπού της Επιτροπής, η παρουσίαση των αξόνων, η παρουσίαση των γεγονότων αλλά και των Ελλήνων που άφησαν το ανεξίτηλο αποτύπωμα τους στο Κόσμο.

Η χρονολογική τοποθέτηση των γεγονότων της Επανάστασης του 1821, η ανάδειξη της παγκόσμιας σημασίας της, η σχέση της με άλλες επαναστάσεις, το πώς επηρέασε τον υπόλοιπο κόσμο αλλά και το πώς επηρεάστηκε από αυτόν.

Η δημιουργία μηχανισμών διάδρασης των χρηστών με την επιτροπή και τέλος το σύστημα διαχείρισης και ενημέρωσης των χρηστών για τις εκδηλώσεις σε όλο τον κόσμο αποτελούν μερικά από τα σημαντικά στοιχεία του project.

Οι υπηρεσίες που παρέχει η MainSys περιλαμβάνουν το σχεδιασμό του διαδικτυακού τόπου, την υλοποίηση, την βελτιστοποίηση του, την φιλοξενία του καθώς και την παροχή υπηρεσιών ασφαλείας από κακόβουλες επιθέσεις.

Δείτε Επίσης