Αυτό είναι το smartwatch που δεν θα βγάλεις από το χέρι σου!

Αυτό είναι το smartwatch που δεν θα βγάλεις από το χέρι σου!

Χρησιμοποίησέ το ως τηλέφωνο, τσέκαρε την υγεία σου, άκου την αγαπημένη σου μουσική, βρες τον δρόμο σου στο βουνό, καταδύσου μαζί του, ανέβασε το επίπεδο ευεξίας σου και ανανέωσε το στυλ σου! Αυτά που κάνει το HONOR Magic Watch 2 δεν μπορούν να περιοριστούν στην κατηγορία του «smartwatch». Γιατί είναι όντως ένα μαγικό gadget με καινοτομίες που σου αλλάζουν τη ζωή.

HONOR-MagicWatch-2-ph2
Επιτέλους διαθέσιμο και στην ελληνική αγορά το πολυσυζητημένο και best seller στο εξωτερικό HONOR Magic Watch 2 σε τιμή κάτω από τα 200 ευρώ. Δικαιολογημένος ο θόρυβος, καθώς η ιδιαίτερα προσιτή τιμή του για τις δυνατότητες που προσφέρει, αλλά και το νεανικό του design που προσαρμόζεται πάνω στις ανάγκες του κάθε χρήστη (λουράκι / watchface κ.λπ.) δημιουργούν ένα μείγμα στο οποίο είναι μάλλον δύσκολο να αντισταθείς.

Εκτός από μοντέρνο και όμορφο fashion gadget, το HONOR Magic Watch 2 ξεχωρίζει για την μεγάλη φωτεινή AMOLED οθόνη του (1.39 ίντσες), για την τεράστια μπαταρία του που διαρκεί 14 ημέρες, αλλά και για τα 15 διαφορετικά είδη άσκησης που υποστηρίζει, μέσω της εφαρμογής, κάτι που το καθιστά ιδανικό βοηθό προπόνησης. Είναι προ-φορτωμένο με 13 running courses τα οποία προσαρμόζονται πάνω στις διαφορετικές απαιτήσεις κάθε χρήστη.
P1057646-1

Ο ενσωματωμένος αποθηκευτικός χώρος είναι τεράστιος (4GB) και επιτρέπει τη μεταφορά και ακρόαση -χωρίς τη χρήση smartphone - μουσικής (έως 500 περίπου κομμάτια) είτε από το ηχείο του smartwatch είτε με ακουστικά Bluetooth. Επιπλέον, διαθέτει συστήματα εντοπισμού και καταγραφής υψομέτρου, αλλά είναι χρήσιμο και στα βάθη της θάλασσας, αδιάβροχο καθώς είναι στα 50 μέτρα. Όλα αυτά χάρις και στο πανίσχυρο τσίπσετ της HUAWEI Kirin A1, το οποίο επεξεργάζεται τα δεδομένα ταχύτερα, χρησιμοποιώντας λιγότερη ενέργεια και είναι τοποθετημένο στην καρδιά της κάσας του, που είναι κατασκευασμένη από ατσάλι τύπου 316L και προσφέρει εξαιρετική αντοχή, με ελάχιστο βάρος (μόλις 41 γραμμάρια) και αντιχαρακτική προστασία από γρατσουνιές και ατυχήματα.
P1057490-1
Κλείσιμο

Επιπρόσθετα διαθέτει και άλλες ευκολίες που παραπέμπουν σε φουτουριστικές κινηματογραφικές σκηνές. Μία από αυτές είναι η δυνατότητα απάντησης κλήσης και ομιλίας απευθείας από το Magic Watch 2 χωρίς ακουστικά αρκεί το κινητό να βρίσκεται σε απόσταση έως 150 μέτρων μακριά από το ρολόι. Το smart watch έχει αντοχή στο νερό μέχρι και 50 μέτρα βάθος ενώ υποστηρίζει όλες τις έξυπνες λειτουργίες που βελτιώνουν την καθημερινότητα των χρηστών και τους δίνουν μια καλή αίσθηση της κατάστασης υγείας τους. Μέτρηση οξυγόνου στο αίμα, συνεχής μέτρηση καρδιακών παλμών, παρακολούθηση ύπνου και στρες είναι ορισμένες από αυτές και οι οποίες θα φανούν εξαιρετικά χρήσιμες σε κάθε νέο άνθρωπο που ζει έντονα, που εργάζεται, αθλείται και κυνηγάει την επιτυχία με όλες του τις δυνάμεις.
HONOR-MagicWatch-2-ph2

Με αυτά τα προσόντα το μήνυμα της καμπάνιας «Ζει μαζί σου» ακούγεται απολύτως φυσικό, καθώς θα γίνει ένας σύντροφος που δεν θα θέλεις να αποχωριστείς ποτέ. Mε sneakers και με loafers το HONOR Magic Watch 2 ταιριάζει με όλα. Αναζητήστε τώρα το  HONOR Magic Watch 2 στα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ, COSMOTE, ΠΛΑΙΣΙΟ, ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ μόνο με  199 Ευρώ!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης