Ξεχωρίστε από το πλήθος με τη νέα εξαιρετικά φορητή φωτογραφική μηχανή Mirrorless Z50

Ξεχωρίστε από το πλήθος με τη νέα εξαιρετικά φορητή φωτογραφική μηχανή Mirrorless Z50

Η Nikon ανακοίνωσε σήμερα την κυκλοφορία της Nikon Z 50, της πιο compact φωτογραφικής μηχανής mirrorless που διαθέτει. Προσφέροντας εξαιρετική ποιότητα εικόνας, η Z 50 αποτυπώνει φωτογραφίες και video 4K με τέλεια εστίαση που είναι πλούσια σε λεπτομέρειες, βάθος και χρώμα. Είναι η φωτογραφική μηχανή που επιλέγουν όλοι όσοι ασχολούνται με τη φωτογραφία και θέλουν να αναβαθμίσουν τις εικόνες και τα video τους. 

Nikon_Z50_kit-resized
Ακολουθώντας τις εξαιρετικά καταξιωμένες φωτογραφικές μηχανές mirrorless Z 7 και Z 6, η Z 50 περιλαμβάνει τα κύρια χαρακτηριστικά της σειράς Z, όπως η μεγάλη μοντούρα Z της Nikon και το γρήγορο σύστημα συνδυασμένης AF (αυτόματης εστίασης) σε ένα ανθεκτικό και compact σώμα. Η ανακλινόμενη οθόνη αφής και η βαθιά λαβή της χαρίζουν ευκολότερο κράτημα και χειρισμό της φωτογραφικής μηχανής, είτε ταξιδεύετε, εξερευνάτε τον έξω κόσμο, τραβάτε οικογενειακές φωτογραφίες ή αποτυπώνετε τις καθημερινές στιγμές σας με στιλ.

Η έξυπνη λειτουργία AF ανίχνευσης ματιών της Z 50 την καθιστά ιδανική για τη λήψη πορτραίτων, ενώ η ταχύτητά της (συνεχής λήψη έως και 11 fps με AF/AE) αναλαμβάνει τη δράση και αποτυπώνει εύκολα τα κινούμενα θέματα. Η φωτογραφική μηχανή είναι επίσης πλήρως συμβατή με τον προσαρμογέα μοντούρας FTZ της Nikon, ο οποίος δίνει τη δυνατότητα να χρησιμοποιούνται εκατοντάδες από τους υπάρχοντες φακούς NIKKOR με την Z 501.

Παράλληλα με τη Z 50, η Nikon ανακοίνωσε τους δύο πρώτους φακούς zoom NIKKOR Z DX, τον NIKKOR Z DX 16-50mm f/3.5-6.3 VR και τον NIKKOR Z DX 50-250mm f/4.5-6.3 VR.

Και οι δύο φακοί έχουν βελτιστοποιηθεί για τη δυνατότητα κορυφαίας συγκέντρωσης φωτός της ευρείας μοντούρας Ζ της Nikon, ώστε να εξασφαλίζουν μοναδικές εικόνες. Εστιάζουν γρήγορα, ήσυχα και σταθερά και αποτελούν εξαιρετική επιλογή για την αποτύπωση τόσο video όσο και φωτογραφιών.

Ο εξαιρετικά φορητός φακός NIKKOR Z DX 16-50mm f/3.5-6.3 VR καλύπτει με όμορφο τρόπο από την ευρυγώνια λήψη έως την προβολή πορτραίτου. Παράλληλα, ο NIKKOR Z DX 50-250mm f/4.5-6.3 VR επιτρέπει στους χρήστες να καδράρουν μοναδικά πορτραίτα και να αποτυπώνουν την απομακρυσμένη δράση με ομαλή και σταθερή ακρίβεια. Μαζί, δίνουν στους χρήστες τη δυνατότητα να τραβούν φωτογραφίες από κάθε γωνία και απόσταση, εύκολα και με εξαιρετική ποιότητα.

Για περισσότερα στοιχεία σχετικά με τα τεχνικά χαρακτηριστικά της Nikon Z 50 και των δύο φακών NIKKOR Z DX, επισκεφθείτε την τοποθεσία web της Nikon.

Κλείσιμο
1 Περίπου 360 φακοί NIKKOR μοντούρας F μπορούν να χρησιμοποιηθούν με τη δική σας φωτογραφική μηχανή σειράς Z της Nikon. Επισκεφθείτε την επίσημη τοποθεσία web της Nikon www.nikon.gr για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το σύστημα φακών NIKKOR.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης