Η Huawei αναρριχάται 11 θέσεις στη λίστα Fortune Global 500 του 2019

Η Huawei αναρριχάται 11 θέσεις στη λίστα Fortune Global 500 του 2019

Συνεχίζοντας με αμείωτο ρυθμό το σερί των επιτυχιών της, η Huawei κατέκτησε την 61η θέση στη λίστα Fortune Global 500. Η κατάταξη της φετινής χρονιάς μεταφράζεται σε ένα άλμα 11 θέσεων από πέρυσι αλλά και σε ένα ακόμα πιο εντυπωσιακό άλμα 68 θέσεων από το 2017 μέχρι σήμερα.

huawei_fortune_art
Η λίστα Fortune Global 500 κατατάσσει εταιρείες σύμφωνα με τα έσοδά και τα κέρδη τους, εστιάζοντας στο μέγεθός τους σε σύγκριση με άλλες λίστες. Η κατάταξη του Fortune Global 500 αποτελεί έναν πολύ σημαντικό δείκτη κύρους για τις καταξιωμένες εταιρείες που θέλουν να συγκρίνουν τις δυνάμεις, το μέγεθος και την ανταγωνιστικότητά τους σε διεθνές επίπεδο, με παραμέτρους της παγκόσμιας οικονομίας που ξεπερνούν σύνορα, εθνικότητες και κουλτούρες.

Η μεγάλη άνοδος της Huawei είναι απόλυτα κατανοητή αφού είχε 22.1% αύξηση εσόδων και 27.5% αύξηση κερδών μέσα στον τελευταίο χρόνο. Και όμως η υπερηφάνεια της Huawei εκτείνεται πολύ πέρα από την έννοια της κερδοφορίας.

«Η συνεχιζόμενη άνοδος στην κατάταξη της λίστας Fortune Global 500, αποτελεί άλλη μια ένδειξη της επιτυχίας της εταιρείας για το 2019» - δήλωσε ο Richard Yu, CEO της Huawei και συνέχισε λέγοντας: «Η δέσμευσή μας να παρέχουμε στους πελάτες μας τις τελευταίες τεχνολογίες εστιάζοντας στην καινοτομία και επενδύοντας στο R&D, μας έδωσε το κίνητρο να συνεχίσουμε και να παράγουμε κορυφαία αποτελέσματα».

Νωρίτερα την φετινή χρονιά η Huawei κατέκτησε την 47 θέση στην παγκόσμια κατάταξη της ετήσιας έκθεσης BrandZ που περιλαμβάνει τις 100 σημαντικότερες εταιρείες παγκοσμίως (Top 100 Most Valuable Global Brands). Μεγάλο μέρος της αναγνώρισης που δέχεται η Huawei οφείλεται στις πρωτοποριακές καινοτομίες των προϊόντων της, όπως το προηγμένο σύστημα φωτογραφικής κάμερας του HUAWEI P30 Pro, και τις πρωτοφανείς τεχνολογίες που βρήκαν εφαρμογή στο HUAWEI Mate X καθώς και το HUAWEI Mate 20 X (5G).

Σχετικά με τη Huawei
Τα προϊόντα και οι υπηρεσίες της Huawei διατίθενται σε περισσότερες από 170 χώρες και χρησιμοποιούνται από το 1/3 του παγκόσμιου πληθυσμού, κατακτώντας το 2018, τη δεύτερη θέση στην παγκόσμια αγορά κινητών τηλεφώνων. Η εταιρεία διαθέτει 16 κέντρα Έρευνας και Ανάπτυξης (R&D) σε Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, Γερμανία, Σουηδία, Ρωσία, Ινδία και Κίνα. Το Huawei Consumer BG είναι ένας από τους τρεις πυλώνες της Huawei και καλύπτει την παραγωγή smartphones, PC, tablets, wearables, υπηρεσίες cloud, κλπ. Το παγκόσμιο δίκτυο της Huawei, χτίστηκε μέσα σε σχεδόν 30 χρόνια εξειδίκευσης στη βιομηχανία των τηλεπικοινωνιών και είναι προσηλωμένο στην παραγωγή και διάθεση των τελευταίων τεχνολογικών επιτευγμάτων στους πελάτες της, σε όλο τον κόσμο.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της Huawei ή τα εξής links:

Κλείσιμο
Facebook: https://www.facebook.com/HuaweimobileGR/
Instagram: https://www.instagram.com/huaweimobilegr/
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCtx1OWkIs_5dTg-ypjuJlkQ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης