Galaxy A: Τα καινούργια smartphones της Samsung για τη Νέα Γενιά

Galaxy A: Τα καινούργια smartphones της Samsung για τη Νέα Γενιά

Η σειρά Galaxy A αποτελείται από έξι συσκευές  που προσφέρουν τις πιο συναρπαστικές καινοτομίες σε μια νέα γενιά καταναλωτών, διαθέτοντας premium χαρακτηριστικά και λειτουργίες.

Galaxy-A70_Lifestyle-KV_combo_bluecoralwhite_2P11
Η Samsung Electronics Ltd. ανακοίνωσε επίσημα τη νέα σειρά Galaxy A, παρουσιάζοντας τα smartphones A10, Α20e, Α40, Α50, Α70 και Α80, τα οποία συνθέτουν την ισχυρότερη σειρά Galaxy Α της Samsung έως και σήμερα. Τα ολοκαίνουρια Galaxy A προσφέρουν τις πιο συναρπαστικές καινοτομίες σε μια νέα γενιά καταναλωτών, διαθέτοντας premium χαρακτηριστικά και λειτουργίες.

«Η νέα σειρά Galaxy A ενσωματώνει κορυφαία τεχνολογία, καινοτομίες αιχμής και προηγμένες λειτουργίες, δίνοντας τη δυνατότητα στη σύγχρονη γενιά να κάνει όσα δεν μπορούν οι άλλες», δήλωσε ο Mark Notton, Director of Product Portfolio, Samsung Electronics Europe. «Η κατηγορία αυτή επαναπροσδιορίζεται από μια νέα γενιά που αποζητά το καλύτερο, για να εκπληρώσει τις ανάγκες της. Στη Samsung είμαστε ενθουσιασμένοι που μπορούμε να συνεισφέρουμε σε αυτό, δίνοντας στους καταναλωτές τη δυνατότητα να επιλέξουν από μια σειρά συσκευών που αποτελούν μοναδική επιλογή σε ό,τι αφορά την οθόνη, την κάμερα και τις επιδόσεις».

Η σειρά Galaxy A αποτελείται από έξι συσκευές και δίνει τη δυνατότητα στους καταναλωτές να επιλέξουν το smartphone που ταιριάζει στον τρόπο ζωής τους. Είτε αυτός απαιτεί μεγάλη και φωτεινή οθόνη για παρακολούθηση περιεχομένου, είτε κάμερα με super ευρυγώνιο φακό ή έξυπνη, πανίσχυρη μπαταρία που διαρκεί όλη την ημέρα, η σειρά Galaxy A είναι η ιδανική πρόταση.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης