Διάστημα: Το ισραηλινό Beresheet συνετρίβη στην επιφάνεια της Σελήνης

beresheet_crash

Το διαστημικό σκάφος του Ισραήλ απέτυχε να προσεληνωθεί λόγω τεχνικών προβλημάτων στην τελική φάση της καθόδου

Το ισραηλινό διαστημικό σκάφος Beresheet ("Γένεσις") έφτασε σήμερα στη Σελήνη, όμως δεν κατάφερε να προσεληνωθεί και συνετρίβη στην επιφάνειά της, όπως ανακοίνωσε το κέντρο ελέγχου.

Η σχεδιαζόμενη ελεγχόμενη κάθοδός του στον δορυφόρο της Γης ήταν ανεπιτυχής, ανέφερε η ομάδα που ανέπτυξε την μη επανδρωμένη διαστημοσυσκευή.

Σύμφωνα με την πηγή αυτή, το Beresheet αντιμετώπισε ορισμένα τεχνικά προβλήματα στην τελική φάση της καθόδου προς την επιφάνεια της Σελήνης.

ΣΧΟΛΙΑ (2)

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Δε χρειάζεται! Με τόσα ufo που διαθέτει η χώρα μας, έχουμε εποικίσει ολόκληρους γαλαξίες!!!

Αχαχαχ

γέννεσις ! τα ηλίθια παραμύθια των εβραίων .... δεν έπεσαν ούτε σε ένα μέσα αλλά συνεχίζει η κωλοθρησκεία τους να μολύνει τον πλανήτη με τις άρρωστες διδαχές της και να στέκεται εμπόδιο στην ανάπτυξη της προσωπικότητας των ανθρώπων . Και καλά στους άλλους λαούς αλλά όχι και στην Ελλάδα ρε γαμώτο εμείς ξέραμε ότι η γη δεν είναι επίπεδη και πήγαμε και πέσαμε στα σκατά των εβραίων ! Ακόμα και στο ευαγγέλιο λέει ξεκάθαρα πως η δευτέρα παρουσία θα γίνονταν στην εποχή εκείνη και κάποιος θα ήταν ζωντανός μέχρι να γίνει και θα την έβλεπε ! Όλα τα άρρωστα παραμύθια των εβραίων , επίπεδη γη, ο άνθρωπος που και καλά έγινε από την αρχή , η γη που έγινε σε 7 μέρες και υπόλοιπες αρλούμπες που βασανίζουν τους φουκαράδες που είναι ακόμα στα δίχτυα των μαυροφορεμένων τσαρλατάνων που τους κρατάνε ακόμα με τις ενοχές !!!!!! Έλληνα σε κοροϊδεύουν όλοι μαζί πάνε χέρι χέρι οι πολιτικοί τα μμε η θρησκεία όλοι ένα κλειστό σύστημα με σκοπό την εκμετάλλευση του ανθρώπου από άνθρωπο !!!!

Lakis

Μετά από την έναρξη του δικού μας διαστημικού προγράμματος είναι ευκαιρία να γίνουμε εμείς η τέταρτη χώρα που θα πατήσουμε στη Σελήνη.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης