Κύπρος: «Πέρασαν» από ιατρικές εξετάσεις ποδοσφαιριστή που δεν ήταν στο νησί!

Κύπρος: «Πέρασαν» από ιατρικές εξετάσεις ποδοσφαιριστή που δεν ήταν στο νησί!

Συνελήφθη ο αναπληρωτής πρόεδρος της «Ανόρθωσης Αμμοχώστου» - Παραδέχτηκε ο Νιγηριανός τερματοφύλακας Φράνσις Ουζόχο ότι όταν εκδόθηκε το δελτίο υγείας του αυτός δεν βρισκόταν στη Κύπρο

ΟΥΖΟΧΟ-kypros
Πρωτοφανές ποδοσφαιρικό σκάνδαλο διερευνά τις τελευταίες μέρες η Κυπριακή Αστυνομία η οποία χθες το βράδυ συνέλαβε τον αναπληρωτή πρόεδρο της «Ανόρθωσης Αμμοχώστου» Κυριάκο Γιάγκου.

Η υπόθεση αφορά την συμμετοχή του Νιγηριανού τερματοφύλακα Φράνσις Ουζόχο στον αγώνα της Ανόρθωσης με τον Απόλλωνα την περασμένη Κυριακή.

Ο Απόλλωνας έκανε καταγγελία ότι ο Ουζόχο συμμετείχε παρανόμως στον αγώνα καθώς τα σχετικά έγγραφα με τις ιατρικές του εξετάσεις είχαν εγκριθεί πριν καν αυτός φτάσει στη Κύπρο. Υπήρξαν υπόνοιες για πλαστογραφία και έτσι η αστυνομία ξεκίνησε ανακρίσεις. Προέκυψαν στοιχεία που καταδεικνύουν ότι οι εξετάσεις που έγιναν αφορούσαν άλλο άτομο.

Σήμερα ο Κυριακός Γιάγκου που τέθηκε υπό κράτηση, αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον Δικαστηρίου για έκδοση διατάγματος προφυλάκισης.

KYRIAKOS-GIAGKOY-kypros
Κυριάκος Γιάγκου, αναπληρωτής πρόεδρος Ανόρθωσης Αμμοχώστου


Κλείσιμο
Ο τερματοφύλακας που κλήθηκε στην αστυνομία φέρεται να παραδέχθηκε ότι όταν εκδόθηκε το δελτίο υγείας αυτός δεν βρισκόταν στη Κύπρο. Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι ο Νιγηριανός τερματοφύλακας εξέφρασε την πρόθεση να αναχωρήσει από τη Κύπρο, ενώ η Ανόρθωση δεν τον έχει δηλώσει για το παιχνίδι της αγωνιστικής της Κυριακής.


ΟΥΖΟΧΟ-kypros
Ο Νιγηριανός τερματοφύλακας Φράνσις Ουζόχο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης