Το Ελληνικό Μουσείο Πληροφορικής πραγματοποίησε τα εγκαίνιά του στο Μοσχάτο

Το Ελληνικό Μουσείο Πληροφορικής πραγματοποίησε τα εγκαίνιά του στο Μοσχάτο

Το μουσείο στεγάζεται πλέον σε νέο χώρο, λίγα μέτρα από τον ηλεκτρικό σταθμό στο Μοσχάτο - Τα εκθέματα αφητούνται τις ιστορίες πίσω από κάθε τεχνολογικό επίτευγμα

elliniko_mouseio_pliroforikis
Μόλις λίγα μέτρα από τον ηλεκτρικό σταθμό «Μοσχάτου» σε έναν νέο και μεγαλύτερο χώρο- οδός Θεσσαλονίκης και Πέτρου Σπυροπούλου- στεγάζεται πλέον το Ελληνικό Μουσείο Πληροφορικής (www.elmp.gr) το οποίο φιλοξενεί την πιο πλούσια και σπάνια συλλογή προιόντων πληροφορικής στη χώρα. Πάνω από 4.500 αντικείμενα hardware, software και άλλα, «αφηγούνται» τις ιστορίες πίσω από κάθε τεχνολογικό επίτευγμα.

Με την παρουσία εκλεκτών προσκεκλημένων, χορηγών, συνεργατών, Μελών και φίλων της τεχνολογίας και των υπολογιστών, πραγματοποιήθηκαν τα επίσημα εγκαίνια του Ελληνικού Μουσείου Πληροφορικής στον νέο του χώρο, στο Μοσχάτο.

Χαιρετισμούς απηύθυναν: Ο κ. Θεόδωρος Φέσσας, Πρόεδρος του ΣΕΒ και ιδρυτής της Infoquest, ο κ. Ανδρέας Δρυμιώτης, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Δέλτα Πληροφορικής, σήμερα αρθρογράφος στην Καθημερινή, ο κ. Διομήδης Σπινέλλης, Καθηγητής και Πρόεδρος του τμήματος Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και Μέλος της Συμβουλευτικής ομάδας του Ελληνικού Μουσείου Πληροφορικής, ο κ. Κωνσταντίνος Σταματάκης, Διευθυντής Marketing στην εταιρεία Κωτσόβολος και Μέλος της Συμβουλευτικής ομάδας του Ελληνικού Μουσείου Πληροφορικής, αλλά και ο κ. Γεώργιος Τσεκούρας, Ιδρυτής και Πρόεδρος του Ελληνικού Μουσείου Πληροφορικής.

Συμπληρώνοντας 10 χρόνια λειτουργίας, το Μουσείο δεν άλλαξε μόνο τις εγκαταστάσεις του, αλλά αναδιαμόρφωσε τις λειτουργίες του, δίνοντας βαρύτητα στα εκπαιδευτικά προγράμματα και τις εποικοδομητικές συνεργασίες του με άλλους φορείς.

Η γενική είσοδος κοστίζει 4 ευρώ, για σχολικά γκρουπ και φοιτητές 3 ευρώ, ενώ για ανέργους και παιδιά κάτω των 6 ετών η είσοδος είναι δωρεάν.

Το Μουσείο λειτουργεί Δευτέρα έως Παρασκευή 10.00-14.00, καθώς και επιλεγμένες Κυριακές, οι οποίες ανακοινώνονται από τα social media του.

Κλείσιμο
elliniko_mouseio_pliroforikis2
elliniko_mouseio_pliroforikis1

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης