Η ευκαιρία να αποκτήσεις το νέο iPhone XR… φθηνότερα!

Η ευκαιρία να αποκτήσεις το νέο iPhone XR… φθηνότερα!

Πώς μπορείς να αγοράσεις με λιγότερα χρήματα το κινητό που θέτει υποψηφιότητα για τον τίτλο του δημοφιλέστερου smartphone της Apple φέτος και του χρόνου

iphonee
Είναι οι πιο πολυσυζητημένες συσκευές κινητών τηλεφώνων, με φανατικούς «οπαδούς» σε όλο τον κόσμο. Τα iPhone είναι «μικροί θεοί» για κάποιους, αντικείμενο πόθου, αναντικατάστατη προέκταση του χεριού τους. Αλλά οι ομολογουμένως υψηλές τιμές των ισχυρών προϊόντων της Apple, δεν επιτρέπουν τη συχνή αντικατάστασή τους από τα νέα μοντέλα της εταιρείας. Ή μήπως όχι πια; Εδώ έρχεται η πολυπόθητη ευκαιρία. Τρεις λέξεις θα «αναβαθμίσουν» την καθημερινότητά σου με το νέο iPhone XR που λάνσαρε πρόσφατα ο αμερικανικός κολοσσός τεχνολογίας: «Bring to Save». Τι σημαίνει αυτό: Επισκέπτεσαι ένα κατάστημα της WIND, επιστρέφεις το παλιό μοντέλο iPhone που έχεις, διαμορφώνεται η αξία της ανακύκλωσής του και αγοράζεις το νέο iPhone XR, με όφελος έως 650 ευρώ.

Δηλαδή κάνεις «Bring to Save» και παίρνεις στα χέρια σου το κινητό που λέγεται ότι θέτει υποψηφιότητα για τον τίτλο του δημοφιλέστερου smartphone της Apple φέτος και του χρόνου.
iphonexr-800x500
Το iPhone XR ενσωματώνει ίδιο επεξεργαστή (A12 Bionic), ίδια κυρία κάμερα (12 Megapixel) και ίδια σχεδιαστική γραμμή με τα δυο «αδέλφια» του, το iPhone Xs και Xs Max. Ο συνδυασμός γυαλιού και αλουμινίου αφήνει τις καλύτερες εντυπώσεις από την πρώτη επαφή με το χέρι, ενώ η Apple επισημαίνει ότι το γυαλί με το οποίο καλύπτεται η μπροστινή του επιφάνεια είναι το πιο ανθεκτικό της αγοράς. Το νέο smartphone έρχεται με εξαιρετική Liquid Retina οθόνη 6.1 ιντσών, την πιο προηγμένη LCD οθόνη που έχει χρησιμοποιηθεί σε smartphone. Προσφέρει τέλειους τόνους χρωμάτων και η θέαση των videos και των φωτογραφιών είναι πραγματικά απολαυστική.

Στο εσωτερικό της συσκευής τρέχει ο ολοκαίνουριος επεξεργαστής Α12 Bionic, που αποτελεί και μία από τις μεγαλύτερες αναβαθμίσεις της συσκευής. Το chipset είναι πανίσχυρο και υποστηρίζει και νέες λειτουργίες επαυξημένης πραγματικότητας (AR).

Ανάμεσα στα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του iPhone XR ξεχωρίζουν το ταχύτερο Face ID, το νέο σύστημα κάμερας, ανάλυσης 12MP, με λειτουργία Smart HDR, καλύτερη ανάλυση φωτογραφιών και βίντεο, όπως και τα καλύτερα ηχεία, που παράγουν αληθινά στέρεο ήχο. H συσκευή είναι επίσης αδιάβροχη και μπορεί να αντέξει το νερό (μέχρι 1 μέτρα βάθος) για 30 λεπτά.

Κλείσιμο
Σημείωσε ότι αποκτώντας νέα συσκευή βγαίνεις έξτρα κερδισμένος καθώς παίρνεις και επιπλέον δώρο 50 ευρώ για την απόκτηση οποιουδήποτε αυθεντικού αξεσουάρ της Apple.

Επιπλέον μπορείς να αξιοποιήσεις την επιλογή των άτοκων δόσεων που προσφέρουν τα καταστήματα WIND και να μοιράσεις το κόστος της αγοράς σε έως και 48 άτοκες δόσεις με τη χρήση πιστωτικής κάρτας.

Στα καταστήματα WIND το iPhone XR είναι διαθέσιμο σε όλες τις εκδόσεις αποθηκευτικού χώρου (64/128/256GB) όπως επίσης και σε επτά εντυπωσιακά χρώματα (μαύρο, χρυσό, κίτρινο, μπλε, κόκκινο, κοραλί και άσπρο).

Το πρόγραμμα «Bring to Save» καθώς και η διευκόλυνση με τις 48 άτοκες δόσεις ισχύουν και για την αγορά iPhone Xs ή Xs Max.

Σκέφτεσαι ακόμα την αντικατάσταση του παλιού σου iPhone;
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης