Η Κιμ Καρντάσιαν είναι η πιο επικίνδυνη διασημότητα στην... κυβερνοασφάλεια

Η Κιμ Καρντάσιαν είναι η πιο επικίνδυνη διασημότητα στην... κυβερνοασφάλεια


Η διαδικτυακή αναζήτηση της Κιμ Καρντάσιαν σας καθιστά επιρρεπείς στην κυβερνοασφάλεια – Ποιες άλλες διασημότητες είναι επικίνδυνες για την ασφάλεια του υπολογιστή σας

kim
Εάν σας ενδιαφέρουν τα οικογενειακά δράματα της Κιμ Καρντάσιαν, τότε θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί στις διαδικτυακές σας αναζητήσεις.

Σύμφωνα με εταιρεία κυβερνοασφάλειας, η Κιμ είναι η πιο επικίνδυνη διασημότητα για τις διαδικτυακές αναζητήσεις στη Βρετανία το 2018.

Η McAfee υπολόγισε πόσα αποτελέσματα στις μηχανές αναζήτησης για ένα δημοφιλές άτομο οδηγούν σε πιθανά επικίνδυνες ιστοσελίδες για τον υπολογιστή. Πέρυσι, ο πιο.. επικίνδυνος ήταν ο Ντέιβιντ Κρεγκ.

Δεύτερη πιο επικίνδυνη διασημότητα για αναζήτηση στη Βρετανία είναι η Ναόμι Κάμπελ, τρίτη η αδερφή της Κιμ, Κόρτνεϊ Καρντάσιαν και τέταρτη η Αντέλ.

Σύμφωνα με την McAfee, είναι γνωστό ότι οι χάκερς χρησιμοποιούν διάσημες προσωπικότητες για να δελεάσουν τους χρήστες να κλικάρουν σε λινκς, που οδηγούν σε επικίνδυνες ιστοσελίδες, που είτε χρησιμοποιούνται για την εγκατάσταση κακόβουλου λογισμικού είτε κλέβουν προσωπικές πληροφορίες και κωδικούς ασφαλείας.

Η εταιρεία συστήνει στους χρήστες να εμπιστεύονται βίντεο μόνο από αξιόπιστες πηγές και να κάνουν κλικ σε ειδήσεις από πηγές που εμπιστεύονται. Επίσης, συνιστά στους χρήστες να ενημερώνουν το λογισμικό τους.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης