Νέος φοιτητής; Πού πας χωρίς τα gadgets σου;

Νέος φοιτητής; Πού πας χωρίς τα gadgets σου;

Μετά από πολλούς κόπους και αρκετές ώρες διαβάσματος ήρθε η ώρα να αποκτήσεις και επίσημα τη… φοιτητική σου ταυτότητα!

public-laptops01
Συμβουλή μας; Αφού κανονίσεις τα διαδικαστικά, ξεκίνα να οργανώνεσαι για την πρώτη μέρα στα φοιτητικά έδρανα ώστε όλα να κυλήσουν ομαλά. Φυσικά εκτός από είδη γραφείου στα Public θα βρεις όλα τα απαραίτητα τεχνολογικά gadgets για κορυφαίες επιδόσεις μέσα & έξω από το αμφιθέατρο!

Laptop ή Desktop

Αρχικά θα πρέπει να επιλέξεις μεταξύ σταθερού ή φορητού υπολογιστή. Αν ο χώρος σου διαθέτει γραφείο το προτιμότερο είναι να κινηθείς προς την αγορά ενός σταθερού υπολογιστή. Ένα desktop θα σου χαρίσει καλύτερες επιδόσεις, ελευθερία επιλογών και ευκολότερη αναβάθμιση στο μέλλον. Αντιθέτως εάν πρέπει να μετακινείσαι συχνά, η λύση ενός laptop είναι μονόδρομος. Επιπλέον μην ξεχνάς ότι ο υπολογιστής θα σου χρειαστεί εκτός από τα μαθήματα και στα… διαλλείματα, γι’ αυτό διάλεξε τον ιδανικό για ατελείωτο σερφάρισμα και gaming.

Peripherals

Για κάθε φοιτητή η αγορά ενός mouse και ενός πληκτρολογίου για άνεση μετά από πολύωρη χρήση κρίνεται αναγκαία. Εάν είσαι gamer θα πρέπει να επιλέξεις κάποιο εξειδικευμένο mouse με σωστό βάρος και μεγάλη ακρίβεια στις κινήσεις, καθώς και τα κατάλληλα ακουστικά. Επιπλέον αν καθημερινά μεταφέρεις το laptop σου στη σχολή η αγορά της κατάλληλης ανατομικής τσάντας είναι αναγκαία. Μην ξεχνάς ότι και τα δικτυακά όπως τα Wi-Fi extenders, τα Powerlines και τα Routers μπορούν να σου φανούν ιδιαίτερα χρήσιμα αφού το καλό Wi-Fi σήμα σε κάθε γωνιά του σπιτιού είναι απαραίτητο. Τέλος για φωτοτυπίες και εκτυπώσεις η αγορά ενός printer θα σου λύσει τα χέρια.

Στα Public θα βρεις μοναδικά φοιτητικά πακέτα με notebook, Οffice 365, τσάντα, εκτυπωτή και ασύρματο ποντίκι για εργασία καθώς και gaming πακέτα με υπολογιστές HP Pavilion και Razer mouse & mousepad.

Μια βόλτα από τα καταστήματά μας και το public.gr θα σε πείσει!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης