Land Rover Explore: Τo ιδανικό τηλέφωνο για υπαίθριες δραστηριότητες

Land Rover Explore: Τo ιδανικό τηλέφωνο για υπαίθριες δραστηριότητες

Οι εταιρείες Land Rover και Bullitt Group δημιούργησαν το νέο smartphone Land Rover Explore, μία συσκευή ιδανική για τους λάτρεις των υπαίθριων δραστηριοτήτων.

landrover01
Καρδιά της συσκευής Land Rover Explore είναι η ισχυρή μπαταρία 4000mAh, η οποία διασφαλίζει συνήθη χρήση για δυο μέρες ή χρήση για μία ολόκληρη μέρα με ανοιχτό το σύστημα πλοήγησης GPS. Η διάρκεια της μπαταρίας στα ταξίδια μπορεί να διπλασιαστεί με το πακέτο Adventure Pack που συμπεριλαμβάνεται στη συσκευασία. Όταν προστεθεί το Adventure Pack δεν απαιτείται πλέον ειδική συσκευή GPS καθώς το πακέτο περιλαμβάνει μια πρόσθετη κεραία που βελτιώνει την αξιοπιστία και την ακρίβεια του GPS. Το πακέτο διαθέτει επιπλέον μπαταρία 3600 mAh και υψηλής ποιότητας τοπογραφική χαρτογράφηση που χρησιμοποιεί την επαυξημένη πραγματικότητα Skyline από την εταιρεία ViewRanger.

Η συσκευή Land Rover Explore έχει μεγάλη διάρκεια ζωής και είναι ιδανική για κανονική υπαίθρια χρήση. Επιβιώνει σε πτώση από ύψος 1,8 μέτρων, είναι ανθεκτική στο νερό, ακόμα και το θαλάσσιο, διαθέτοντας το πρωτόκολλο IP68, είναι ανθεκτική σε ακραίες θερμοκρασίες, απότομες αλλαγές θερμοκρασίας, υγρασία και δονήσεις.

Το smartphone έχει σχεδιαστεί σε στενή συνεργασία με την εταιρεία Land Rover και διατηρεί τα δομικά στοιχεία του αξεπέραστα αποτελεσματικού και καθολικού οχήματος Land Rover Discovery. Έχει εμπνευστεί από το σχεδιασμό του μπροστινού πλέγματος, των φανών και των οδοντωμάτων καθρεφτίζοντας με κομψότητα την ουσία της μάρκας Land Rover.
 
Στην αρχική οθόνη υπάρχει ρυθμιζόμενος πίνακας Outdoor Dashboard που επιτρέπει άμεση πρόσβαση στις πληροφορίες για τις καιρικές συνθήκες και τα δεδομένα από τους αισθητήρες της συσκευής. Μπορεί μάλιστα να ρυθμιστεί ώστε να δείχνει τα πιο κατάλληλα δεδομένα για συγκεκριμένες δραστηριότητες. Το Explore Hub είναι ανεξάρτητη πύλη εφαρμογών με προσαρμοσμένο κατάλογο περιεχομένων που σχετίζονται με πολλές υπαίθριες δραστηριότητες, συμπεριλαμβανομένων και των εφαρμογών Land Rover InControl. Επιπλέον, οι πρακτικές λειτουργίες όπως ο φακός SOS και ο νυχτερινός φωτισμός με κόκκινο φίλτρο που μειώνει το φως της οθόνης εξασφαλίζουν ότι το Land Rover Explore θα είναι τέλειο για κάθε λάτρη της φύσης.

Στα ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά του ανήκει επίσης η φωτεινή οθόνη 5" full HD με βελτιστοποιημένη ευκρίνεια στο άμεσο ηλιακό φως ενώ την οθόνη αφής μπορείτε να χειρίζεστε με υγρά δάχτυλα και με γάντια. Οι διευρυμένες δυνατότητες συνδεσιμότητας εξασφαλίζονται με την τεχνολογία dual SIM, η οποία επιτρέπει στους χρήστες σύνδεση σε δύο δίκτυα.

Κλείσιμο
Ο Joe Sinclair, προϊστάμενος του τμήματος επώνυμων προϊόντων και χορήγησης άδειας της εταιρείας Jaguard Land Rover δήλωσε: «Ενθουσιαστήκαμε από τη συνεργασία με την εταιρεία Bullitt Group στο σχεδιασμό του έξυπνου τηλεφώνου που όλοι θα θέλαμε έχουμε. Ο τέλειος συνδυασμός του design και της λειτουργικότητας που ενσαρκώνει το DNA της μάρκας Land Rover επιτρέπει στους πελάτες να μείνουν στη φύση περισσότερη ώρα και να τολμήσουν να φτάσουν πιο μακριά».

Ο Peter Stephens, CEO της εταιρείας Bullitt Group, κάτοχος της παγκόσμιας άδειας για τα Land Rover, επεσήμανε: «Βασιζόμαστε στην ηγετική μας θέση στην αγορά ανθεκτικών κινητών και αντιλαμβανόμαστε την ολοένα μεγαλύτερη δυσαρέσκεια των καταναλωτών όσον αφορά την καταπόνηση των υφιστάμενων κινητών και κυρίως την ανεπαρκή διάρκεια της μπαταρίας που δεν τους επιτρέπουν να χρησιμοποιούν τα κινητά τους σε κρίσιμες στιγμές της καθημερινής ζωής τους. Το Land Rover Explore ενσαρκώνει όσα γνωρίζουμε και αποτελεί μία συσκευή που εξυπηρετεί άψογα τους χρήστες για κάθε υπαίθρια δραστηριότητα και ταυτόχρονα διατηρεί κομψό σχεδιασμό».

Το Land Rover Explore έχει προτεινόμενη τιμή 679 ευρώ και θα είναι διαθέσιμο στα καταστήματα Cosmote-Γερμανός και Πλαίσιο.


Χαρακτηριστικά
  • Μεγάλη μπαταρία (4000 mAh) + συμπληρωματικές μπαταρίες
  • Προστασία IP68 από το νερό και τη σκόνη
  • Ανθεκτικό σε πτώση από το ύψος 1,8 μ. με εργοστασιακή προστασία οθόνης
  • Υψηλής ποιότητας τοπογραφική χαρτογράφηση από την εταιρεία ViewRanger με επαυξημένη πραγματικότητα Augmented Reality Skyline
  • Περιλαμβάνει κουπόνι για χάρτες εδάφους που επιτρέπει επιλογή από χάρτες μεγάλης ή μικρής κλίμακας σε διάφορες αγορές.
  • Ο ρυθμιζόμενος πίνακας Outdoor Dashboard επιτρέπει άμεση πρόσβαση στις πληροφορίες για τις καιρικές συνθήκες, τα δεδομένα από τους αισθητήρες και τα εργαλεία της συσκευής ανάλογα με τη δραστηριότητά σας: π.χ. καιρικές συνθήκες, άνεμος, παλιρροϊκά φαινόμενα, πυξίδα, φακός SOS κτλ.
  • Android™ ‚ Nougat‘ με προγραμματισμένη ενημέρωση ‚Oreo‘
  • 4 GB RAM a 64 GB ROM που μπορεί να αυξηθεί με microSD™
  • Chipset MTK Helio X27, 2,6 GHz, 64 bit, με δέκα πυρήνες και υποστήριξη Dual SIM
  • Οπίσθια κάμερα 16 MPx, εμπρόσθια κάμερα 8 MPx, 4x ψηφιακή μεγέθυνση
  • Φωτεινή οθόνη 5" FHD, προστατευτικό γυαλί Corning ® Gorilla® Glass 5, βελτιστοποιημένη για υπαίθρια χρήση
  • Την οθόνη αφής μπορείτε να χειρίζεστε και με υγρά δάχτυλα και με τα γάντια
  • Ο νυχτερινός φωτισμός με κόκκινο φίλτρο μειώνει το φως της οθόνης και εξασφαλίζει φυσική ευκρίνεια σε χαμηλό φως και τη νύχτα.
  • LTE κατ. 6
  • Κατάλογος προσαρμοσμένων εφαρμογών που προορίζονται για υπαίθρια χρήση


Χαρακτηριστικά Adventure Pack
  • Συμπληρωματική μπαταρία 3600 mAh
  • Πρόσθετη κεραμική κεραία GPS 25 x 25 mm
  • Προστατευτική θήκη TPU
  • Καραμπίνερ από ανοξείδωτο χάλυβα με υφασμάτινο λουρί
  • Πιστοποίηση προστασίας IP68 και εξέταση για πτώση από το ύψος των 1,8 μ.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης