Eμπειρία χωρίς αντίπαλο

Eμπειρία χωρίς αντίπαλο

Τhats History
Tώρα πια έχεις το απόλυτο gadget.

kentr_arthro
To Huawei MediaPad M5 τα έχει όλα και συμφέρει.

Το μόνο που χρειάζεται είναι να φορτώσεις τις playlists σου ή να τις επιλέξεις από το Spotify.

Nα ‘φορτώσεις’ όλα τα επεισόδια από την αγαπημένη σου σειρά που τόσο σε ταλαιπώρησε το χειμώνα που από τη πίεση του χρόνου δεν κατάφερες ποτέ να ολοκληρώσεις κι εκλεινες τα μάτια σου σε κάθε πιθανό spoiler , γιατί το MediaPad M5 είναι εξοπλισμένο με μία υψηλής αντίθεσης και φωτεινότητας IPS 2K οθόνη, ικανή να προβάλλει φυσικά και ζωντανά χρώματα. Η ανάλυσή της, 2560 x 1600 pixels, εγγυάται απόλυτα ευκρινείς εικόνες, έτσι ώστε να έχεις ένα ΗΟΜΕ CINEMA τσέπης μαζί σου .

IMG_9140


Κι όλα αυτά μπορώ να τα απολαύσεις με τέλειο 3D ήχο χάρις την τεχνολογία HUAWEI Histen γιατί το MediaPad M5 είναι ‘φορτωμένο’ με τέσσερα ηχεία, σχεδιασμένα και προσαρμοσμένα από τη Harman Kardon, το κορυφαίο όνομα στον εξοπλισμό ήχου .
Κλείσιμο
Κι όχι μόνο, μπορείς να περάσεις τα αγαπημένα σου βιβλία χωρίς να σκέφτεσαι το βάρος της τσάντας σου ή αν θα έχεις καλό φωτισμό στο δωμάτιο ή στη παραλία γιατί η HUAWEI τα έχει όλα σκεφτεί έτσι ώστε με μία τόσο υψηλή ανάλυση,

180206_huawei_59184_done


οι γραμματοσειρές και οι φωτογραφίες στα ψηφιακά περιοδικά και βιβλία φαίνονται όπως πρέπει, δίχως να κουράζουν τα μάτια –κάτι για το οποίο φροντίζει η λειτουργία Eye Comfort που βελτιστοποιεί τις παραμέτρους προβολής, μέρα και νύχτα.

Επίσης δεν θα πρέπει να ανησυχείς από το πολύωρο ‘κάψιμο’ θέασης γιατί η λειτουργία Eye Care διασφαλίζει πως δεν θα χρειαστεί να ανησυχείς για τις συνέπειες της πολύωρης χρήσης του tablet για τα μάτια σου.

Όσο για την εμφάνιση , εκεί είναι που το MediaPad M5 ξεχωρίζει . Είναι Εξαιρετικά λεπτό και πανάλαφρο έχει μπαταρία που θα σε συντροφέψει και στο πιο μακρινό ταξίδι, Το κυρτό 2,5D γυαλί που καλύπτει την πρόσοψη του tablet το κάνει αυτόματα εξαιρετικά κομψό και δένει αρμονικά ακόμα και στη πιο glamour εμφάνιση .
Εχει επεκτασιμη μνήμη για να χωρέσεις τα πάντα , έχει δυνατότητα γρήγορης φόρτισης για να μην χάνεις λεπτό διασκέδασης .

180206_huawei_58792_done


Έχει κάμερα Κάμερα 13MP και εμπρόσθια κάμερα 8MP.

Το μόνο που έχεις πια να κάνεις είναι να πάρεις το μαγιό σου και να απολαύσεις τις διακοπές σου . Τα υπόλοιπα άστα στο Huawei MediaPad M5.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης