Όταν το business, γίνεται deluxe!

asus_zenbook3_deluxe

Εδώ και αρκετά χρόνια, υπήρχε (και υπάρχει σε πολύ μεγάλο βαθμό), μία εξαιρετικά «περίεργη» παραδοχή, σε ό,τι αφορά τα laptops: Εάν είναι όμορφο, τότε είναι για καταναλωτές, εάν είναι «άχαρο» και «στιβαρό», είναι για επιχειρήσεις.Αυτό λοιπόν, δεν το χώνεψα ποτέ. Πόσο δύσκολο είναι άραγε να αναπτύξεις κάτι που θα είναι και όμορφο, και στιβαρό. Και γρήγορο, και αξιόπιστο; Και ελαφρύ και ανθεκτικό;

Η απάντηση (τελικά), είναι πως δεν είναι και τόσο απλό… Αρκετοί είχαν προσπαθήσει (κάπως αδέξια είναι η αλήθεια) και είχαν αποτύχει στο παρελθόν, αλλά η Asusβρήκε τον τρόπο να συνδυάσει με απαράμιλλο τρόπο τους δύο κόσμους τα τελευταία χρόνια. Ο λόγος για τη σειρά ZenBookπου μπορούν να χρησιμοποιηθούν για businessή consumerχρήση, χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα, ενώ παράλληλα, τα αντίστοιχα μοντέλα είναι ταχύτατα, εξαιρετικά ποιοτικά και ανθεκτικά, αλλά και πανέμορφα.

Μάλιστα, για τους πιο δύσπιστους εξ ημών, η Asusέκανε ακόμη ένα βήμα, διαλύοντας οποιαδήποτε ανησυχία ή δεύτερη σκέψη μπορεί να δημιουργηθεί. Ανακοίνωσε ένα μοναδικό πρόγραμμα με τίτλο «MoneyBackGuarantee», κατά το οποίο ενδυναμώνει τα πανέμορφα ZenBookμε μία μοναδική υπηρεσία: Εάν έως και τρεις μήνες μετά την αγορά ενός ZenBook (και εφόσον αυτό έχει εγγραφεί στο
http://www.asusplus.gr/gr/money-back), δεν είστε ικανοποιημένοι από το νέο σας απόκτημα, μπορείτε απλά να το επιστρέψετε, και λάβετε πίσω τα χρήματά σας! Τόσο απλά…

What’s the catch?
Nocatch, όπως θα έλεγαν και στο… χωριό μου! Δεν υπάρχει «κόλπο», δεν υπάρχουν περίεργα «ψιλά γράμματα», δεν υπάρχει κάποια δέσμευση ή κάποιο penalty. Έχεις 90 μέρες για να δοκιμάσεις εάν σου αρέσει ή όχι το νέο σου ZenBook (μέσα στις 2 πρώτες εβδομάδες θα πρέπει να το έχεις κάνει register), και αυτό είναι όλο!
Γιατί όμως να κάνει κάτι τέτοιο η Asus;Η απάντηση είναι απλή:
- Πρώτον, πρόκειται για ένα εξαιρετικά ισχυρό (και πειστικό) μήνυμα marketing. Ποιος άλλος δίνει μία τέτοια δυνατότητα;
- Δεύτερον, είναι η πιο ισχυρή απόδειξη ότι η εταιρεία όχι μόνο πιστεύει στην ποιότητα και στη λειτουργικότητα των προϊόντων της, αλλά ταυτόχρονα, είναι βέβαιη ότι θα την λατρέψετε και εσείς (εμείς)!

Και ξέρετε κάτι; Δεν έχει άδικο!
Σημειώνουμε μόνο ότι η ενέργεια τρέχει μέχρι το τέλος του Ιουνίου.

Η ώρα του Deluxe
Και όταν λέω «δεν έχει άδικο», αναφέρομαι στο νέο ZenBook 3 Deluxeπου είχα την ευκαιρία να δοκιμάσω από κοντά.
Κατ’ αρχήν, πρόκειται για ένα πραγματικό κόσμημα. Ακόμα και ο χαρακτηρισμός «laptop”, το αδικεί. Από την πρώτη ματιά, διακρίνει κανείς την εξαιρετική ποιότητα κατασκευής με ενιαίο μεταλλικό σώμα (unibody), το οποίο εξασφαλίζει σταθερότητα, ακαμψία και εξαιρετικό φινίρισμα.
Από το φωτιζόμενο πληκτρολόγιο και το χρώμα, μέχριτην απίστευτη οθόνη του, το ZenBook 3 Deluxe, απλά σε μαγεύει. Ίσως γιατί διαθέτει τις δυνατότητες ενός laptopτων 14 ιντσών, σε σώμα των 13. Ίσως γιατί το πάχος του είναι μικρότερο από 13 χιλιοστά(!). Ίσως γιατί μόλις και μετά βίας ζυγίζει 1,1 κιλά!

Όλα αυτά όμως, όσο εντυπωσιακά κ’ αν ακούγονται, μπαίνουν σε δεύτερη μοίρα, όταν αρχίσεις να δουλεύεις μαζί του. Για παράδειγμα, το πληκτρολόγιο είναι άψογο, με εξαιρετική αίσθηση και διαδρομή στα πλήκτρα, ενώ η αυτονομία του (12 ώρες) σού επιτρέπει να ξεχάσεις τον φορτιστή και να ελαφρύνεις την τσάντα σου!
Ακόμα και αν χρειαστείς ενέργεια, με μόλις 49 λεπτά φόρτισης, έχεις στη διάθεσή σου το 60% της μπαταρίας!
Όσο για την ίδια την εργασία, απλά… πετάει. Corei7 στα 3,5GHzκαιδίσκοι PCIeμε ταχύτητες 3xαυτής των SATA3, δημιουργούν ένα «αέρινο» σύνολο που δεν «λαγκάρει» πουθενά και «σηκώνει» τα πάντα χωρίς κανένα πρόβλημα.

Προσωπικά, αυτό που με απελευθερώνει, είναι οι 2 θύρες USB-Cοι οποίες όμως δεν είναι «απλές» USB-C, αλλά Thunderbolt 3! Αυτό σημαίνει ταχύτητα μεγαλύτερη κατά 8 φορές σε σχέση με τις USB 3.0, αφού το πρότυπο Thunderbolt 3 φτάνει τα 40Gbps (2xαυτή του Thunderbolt 2).
Θα μου πείτε… πως σας «ζάλισα» με ένα σωρό ακρωνύμια, αλλά η αλήθεια είναι ότι αυτό το bandwidth (40Gbps) είναι απλά… ατελείωτο! Είναι τόσο μεγάλο που δεν θα μπορέσετε να το «γεμίσετε» ακόμη και αν αποφασίσετε να συνδέσετε 2 (όχι ένα!) εξωτερικά monitors, το καθένα με ανάλυση 4K!
Είπαμε, το businessείναι πλέον Deluxe…

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

kristina

H αστροναύτης θα παρατείνει την παραμονή της στο Διεθνή Διαστημικό Σταθμό (ISS) έως το Φεβρουάριο του 2020, πράγμα που θα της επιτρέψει να καταρρίψει το ρεκόρ των 288 ημερών της συμπατριώτισσας της Πέγκι Γουίτσον

1
molecule

Το εν λόγω μόριο σχηματίστηκε περίπου 100.000 χρόνια μετά την αρχική «Μεγάλη Έκρηξη» - H «υπογραφή» του ανιχνεύθηκε στον γαλαξία μας με τη βοήθεια του μεγαλύτερου στον κόσμο αερομεταφερόμενου επιστημονικού εργαστηρίου

20
asteroid-mesa

Ο αστεροειδής «2019 GC6», σύμφωνα με τους υπολογισμούς της τροχιάς του, μπορεί να αποτελέσει κίνδυνο στο μέλλον, καθώς δεν αποκλείεται τελείως μια διασταύρωση του με τον πλανήτη μας