Οι υποστηρικτές του Τραμπ κατηγορούν το twitter ότι τους μπλοκάρει

Οι υποστηρικτές του Τραμπ κατηγορούν το twitter ότι τους μπλοκάρει

Και μάλιστα, η πλατφόρμα τους μπλοκάρει χωρίς να το γνωρίζουν 

Μπορεί το twitter να ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να διαγράψει το λογαριασμό του Ντόναλντ Τραμπ, καθώς τα tweets του έχουν δημόσιο ενδιαφέρον, όμως οι οπαδοί του υποστηρίζουν ότι σε αυτούς εφαρμόζεται άλλη πολιτική. 

Σύμφωνα με υποστηρικτές του Τραμπ καθώς και ακροδεξιούς χρήστες, η διάσημη πλατφόρμα τους μπλοκάρει τους λογαριασμούς και χωρίς να το γνωρίζουν. Η θεωρία τους στηρίζεται σε ένα βίντεο, στο οποίο εργαζόμενος του Twitter λέει ότι το δίκτυο μπορεί να κρύψει ορισμένους χρήστες, δηλαδή να τους «καλύψει» ώστε οι άλλοι να μην τους βλέπουν. Ωστόσο, οι χρήστες δεν έχουν τρόπο να το γνωρίζουν εάν η παρουσία τους καλύπτεται ή όχι. 

Ωστόσο, το twitter αρνείται ότι ότι εφαρμόζει ένα τέτοιο μέτρο. Κι όταν μπλοκάρει συγκεκριμένα tweets και χρήστες, είναι μόνον επειδή παραβιάζουν τους κανόνες της πλατφόρμας. 

Το κρυφό μπλοκάρισμα αποτελεί μια μεγάλη θεωρία συνωμοσίας ανάμεσα στους χρήστες, που υποστηρίζουν ότι το Twitter προβαίνει σε τέτοιες μεθόδους για να ενισχύσει τη δική του ιδεολογία.  

Πάντως η πλατφόρμα αρνείται τέτοιου είδους πρακτικές και σημειώνει ότι το βίντεο, που έχει αναρτήσει ο Τζέιμς Ο' Κίφι, δεν έχει ορθό περιεχόμενο κι ότι δεν αντανακλά την πολιτική του. 


Την ίδια ώρα, το ίδιο βίντεο δείχνει έναν μηχανικό του twitter που λέει ότι ο ιστότοπος θα μπορούσε να έχει πρόσβαση σε όλα τα προσωπικά μηνύματα, μεταξύ αυτών και του Ντόναλντ Τραμπ. Πάντως, ενώ το twitter λέει ότι θα αντισταθεί σε κάθε προσπάθεια να επιχειρήσει κάτι τέτοιο, οι όροι χρήσης του παρέχουν τέτοια δυνατότητα. 


ΣΧΟΛΙΑ (2)

Έτσουξε η εκλογή Τραμπ και όχι μόνο

Είναι πασίγνωστο ότι αυτο (shadow-banning) οπως και κανονικότατο banning κάθε είδους δεξιών και κυρίως εθνικιστών σε μαζική κλίμακα είναι πάγια πρακτική εδώ και ένα χρόνο . Το προοδευτικαριο δεν μπορεί να σταθεί σε ελεύθερη αντιπαράθεση θέσεων και ιδεών . Χάνει τα αυγά και τα πασχάλια όποτε το προσπαθεί (και το γνωρίζουν αυτο και οι ίδιοι και οι Εβραίοι νταβατζηδες τους)

Είναι αλήθεια

από 100 retweets ζήτημα να φτάνουν πέντε εξη και αυτά έχουν να κάνουν μόνον με δημοσιεύσεις στα γνωστά μας για την αμεροληψία (sic) τους, παγκόσμια ΜΜΕ . Δυστυχώς, ζούμε μια τεράστιων διαστάσεων λογοκρισια και αυτό που χρειαζόμαστε είναι ένα νέο Ίντερνετ με καινούργια Social Media κάτι που σίγουρα δεν θα αργήσει να εμφανιστεί

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

ts

Η τράπεζα εκτιμά ότι το "ειδικό βάρος" της αυτοκινητοβιομηχανίας θα την προστατεύει από μία χρεοκοπία - "Οι πιο κρίσιμοι μήνες της ιστορίας της οι επόμενοι τρεις" - Ο αναλυτής φέρει ως παράδειγμα Chrysler και General Motors που σώθηκαν από την αμερικανική κυβέρνηση