Τα ρομπότ του σεξ στο μέλλον θα είναι τόσο έξυπνα που θα απατούν τους συντρόφους τους!

Τα ρομπότ του σεξ στο μέλλον θα είναι τόσο έξυπνα που θα απατούν τους συντρόφους τους!

Αν τα ρομπότ στο μέλλον γίνουν ανεξάρτητα στη σκέψη και στα συναισθήματα τους, τότε οι άνθρωποι δεν θα μπορούν να έχουν τον έλεγχο στις σχέσεις τους με τα ρομπότ του σεξ

Τα ρομπότ του σεξ φαίνεται πως στο μέλλον θα αναπτύξουν νοημοσύνη που θα τους επιτρέπει να απατούν τους «συντρόφους» τους και μάλιστα, θα είναι ικανά να λένε ψέματα, ώστε να μην ανακαλύπτονται.Η ψυχολογός ρομποτικής Rebekah Rousi ισχυρίζεται πως οι σχέσεις μεταξύ ανθρώπων και ρομπότ θα γίνουν σύνηθες φαινόμενο στο μέλλον. Η επιστήμονας από το πανεπιστήμιο του Jyvaskla στη Φινλανδία υποστήριξε ακόμα πως: «Θα πρέπει να αντιληφθούμε πως τα ρομπότ θα έχουν τις δικές τους σεξουαλικές επιθυμίες και ο,τι θα διεγείρει αυτές. Αν ο στόχος είναι να δημιουργήσουμε αυτόνομα ρομπότ που θα είναι ικανά να σκέφτονται και να αισθάνονται μόνα τους, τότε οι πιθανότητες για τους ανθρώπους να διατηρήσουν τον έλεγχο σε τέτοιες σχέσεις  ελαχιστοποιείται
».Η ίδια σχολίασε ακόμα πως έρευνες έχουν δείξει πως όσο εξελίσσονται οι γενιές ρομπότ τόσο φαίνεται πως εκείνα γίνονται «εξυπνότερα».

Έτσι, τα ρομπότ μπορεί να αρχίσουν να αντιμετωπίζουν το σεξ ως κάτι θετικό για αυτά, με αποτέλεσμα να το εξερευνήσουν για τον εαυτό τους, με αποτέλεσμα να λένε ακόμα και ψέματα στους ερωτικούς τους συντρόφους.

ΣΧΟΛΙΑ (10)

χαχαχα

λίγο ακόμα, και οι γυναίκες δε θα μπορούν να ανταγωνιστούν ρομπότ. Περιμένω με αγωνία άρθρα και εκπομπές από γυναίκες που θα απαιτούν να απαγορευτούν δια του νόμου, για να μπορέσουν να διατηρήσουν τη σεξουαλική τους δύναμη απέναντι σε άντρες.

@Χα χα

Αυτό είναι σίγουρο

Αhmett

@14:12: Αγάπn μoυ όμoρφn...

Αερολογίες

Λόγια του αέρα και θεωρίες αστήρικτες. Η "νοημοσύνη" των ρομπότ είναι σε τόσο χαμηλό επίπεδο που μετά βίας μπορεί να χαρακτηριστεί νοημοσύνη. Ας δει κάποιος αγώνα ποδοσφαίρου μεταξύ ρομπότ για να γελάσει με την ψυχή του.

Κατερινα

Και η ανωμαλια καλπαζει........το βλεπω το εργακι αντρες και γυναικες θα κανουν σεξ μονο με ρομποτ!Τι αλλο θα σκεφτουν τα νοσηρα μυαλα μερικων ανθρωπων;θα πεσει φωτια να μας καψει!

μπετοβλακας Λαθρονησι

εγω πάντως μαζευω λεφτά. το μέλλον είναι σεξ με μηχανες τουλάχιστον για τους β διαλογής άντρες όπως εγώ. στατιστικες και μελέτες δείχνουν ότι μόνο το 20% των αντρών ανήκει στην κατηγορία που οι γυναίκες επιθυμούν το υπόλοιπο 80% είναι αρσενικα β διαλογής που οι γυναίκες κάνουν σχέση από ανάγκη και απατουν στην πρώτη ευκαιρία .

Μην ανησυχείς.

Για κάποιους σαν εσένα υπάρχουν και οι γυναίκες β' διαλογής.

Ασχημαντρας

Υπάρχουν και γ και δ διαλογής αντρες όπως εσύ!Με τους Β διαλογής αντρες κάνουν σχέση έστω και από ανάγκη αλλά υπάρχουν και τόσο τελευταίοι άντρες που ούτε από ανάγκη δε θα κάνε κάποια σχέση μαζί τους!Μόνο που αν αποκτήσει νοημοσύνη το ρομπότ θα φύγει τρέχοντας από κάποιον σα και σένα,οπότε βολέψου με πλαστική κούκλα καλυτερα

μην το γελάς

έτσι πως προχωράει το πράγμα, παίζει να περνάς καλύτερα από όσους έχουν μέτριες γκόμενες και κάτω. Και όλους τους παντρεμένους.

Αγύριγο κεφάλι

Εγώ το λέω και το φωνάζωωωωωωωω _________________- κανένα ρομπότ δεν μπορεί να αντικαταστήσει τον Άχμετ!! _________________ Και ας βγει όποιος ΦΑΣΙΣΤΑΣ να πει τα δικά του!.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης