Δονητής κατέγραφε μυστικά τους «ήχους της ηδονής» και τους αποθήκευε στο κινητό του χρήστη!

Δονητής κατέγραφε μυστικά τους «ήχους της ηδονής» και τους αποθήκευε στο κινητό του χρήστη!

Η εταιρεία αναζητεί τρόπο να «ικανοποιήσει» τους αγανακτισμένους πελάτες της

Η τεχνολογία έχει προχωρήσει σε όλους τους τομείς. Ακόμα και στο... σεξ. Sex dolls που μοιάζουν με κανονικές γυναίκες, «παιχνίδια» παντός τύπου για... άγριες νύχτες και πολλά ακόμα «γκάτζετς», που καλύπτουν κάθε γούστο. Η τεχνολογία, ωστόσο, είναι και... ύπουλη. Έως ανεξέλεγκτη. Όπως στην περίπτωση μίας εταιρείας, το «προιόν» της οποίας έκανε... τη δουλειά του, αλλά παράλληλα κατέγραφε τις αντιδράσεις του «χρήστη»!

Αντιμέτωπη με ένα μεγάλο σκάνδαλο και με πολλές αγωγές εκατομμυρίων βρίσκεται η εταιρεία που πωλούσε έναν από τους «εξελιγμένους» δονητές της αγοράς. Ο λόγος; Το σεξουαλικό βοήθημα κατέγραφε τους ήχους και τις αντιδράσεις της/του χρήστη, δίχως ο τελευταίος να το γνωρίζει. Μυστικά. 

Ωστόσο, η «δράση» του βοηθήματος δεν περιορίστηκε σε αυτό. Κατέγραφε τους «ήχους της ηδονής» και αμέσως τους έστελνε και τους αποθήκευε στο... κινητό τους!

Μία από τις γυναίες που προχώρησαν σε καταγγελία, δήλωσαν ότι ο δονητής είχε καταγράψει έξι λεπτά από την τελευταία χρήση της, τα οποία άκουσε... στο κινητό της, μένοντας έκπληκτη. 

Το βοήθημα λειτουργεί αυτόματα και καταγράφει τα πάντα, μέσω μίας εφαρμογής στα σύγχρονα κινητά, προκαλώντας διάφορα ευτράπελα για τους χρήστες και όχι μόνο.

Η εταιρεία πάντως απολογήθηκε στους πελάτες της. Με ποιον τρόπο θα «ικανοποιήσει» τους αγανακτισμένους χρήστες, είναι ένα ερώτημα, η απάντηση του οποίου σίγουρα θα έχει ένα ενδιαφέρον...

ΣΧΟΛΙΑ (4)

ΣΥΖΥΓΟΣ

ΡΕ ΓΥΝΑΙΚΑ ΒΛΕΠΩ ΕΔΩ ΤΑ MP3 ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ENAN HXO POY KANEI ΟΛΟ ΧΛΑΠΑ ΧΛΟΥΠΑ ΧΛΑΠΑ ΧΛΟΥΠΑ ΚΑΙ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΦΩΝΗ ΣΑΝ ΑΠΟ ΠΟΡΝΟΤΑΙΝΙΑ. ΜΗΠΩΣ ΕΠΙΑΣΕ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΟΥ VIRUS ΑΠΟ ΤΟ INTERNET?

Μια συμβουλή...

Δεν είναι πιστεύω ανάγκη σχεδόν καμία γυναίκα να καταφεύγει σε τέτοιου είδους "βοηθήματα". Οι άντρες (και) για αυτό τον λόγο υπάρχουν, πέρα από όλα τα άλλα. 'Οπως επίσης πιστεύω ότι δεν υπάρχει σχεδόν καμία ανάγκη για αρκετούς άνδρες που καταφεύγουν με χαρακτηριστική ευκολία σε ιερόδουλες. 'Οποιος και όποια θέλει, βρίσκει το άλλο του μισό. Οι σχέσεις την εποχή μας έχουν γίνει πιο δύσκολες, αλλά πάντα υπάρχουν λύσεις. Και εν πάσει περιπτώσει, καλός είναι και ο αυνανισμός και χρειάζεται και αυτός για να ανακαλύπτει κανείς τον εαυτό του, αλλά όμως με το sex έρχεσαι πιο κοντά, όχι μόνο σωματικά, αλλά και ψυχικά με έναν άλλο άνθρωπο. Κανενός είδους συσκευή, ίντερνετ, Facebook, social media κτλ δεν θα μπορέσει ποτέ να υποκαταστήσει την πραγματική ανθρώπινη επαφή...

Ronald

Μα το βοήθημα μπορεί να χρησιμοποιηθεί στον αυνανισμό. Δεν μπορείς να δέχεσαι το ένα αλλά όχι το άλλο, είναι υποκριτικό. Ο καθένας ας πηδά όπως θέλει αρκεί να είναι συναινετικά και με προφυλάξεις.

Και τι ελεγε η κυρια

στο δονητη; Ρε παλιομηχανημα, παλι ληγμενες μπαταριες εχεις;

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

stiesdal

Ο πρωτοπόρος Δανός επιστήμονας Henrik Stiesdal επισημαίνει ότι η Ελλάδα έχει εξαιρετικούς φυσικούς πόρους για την παραγωγή πράσινης ενέργειας - «Η αιολική ενέργεια μπορεί να αποτελέσει μέρος της οικονομικής ανάπτυξης της χώρας»

1
soy19

Οι εκπρόσωποι της Glavkosmos και της SITAEL δήλωσαν επίσης ότι προτίθενται να συνεργαστούν στην κατεύθυνση της εμπορικής προώθησης μίνι διαστημικών συσκευών που σχετίζονται με τις δορυφορικές πλατφόρμες της εταιρείας SITAEL με εξαρτήματα ρωσικής προέλευσης

space

Ποιος είναι ο Μεταπτυχιακός φοιτητής του Τμήματος Αξιοποίησης Φυσικών Πόρων και Γεωργικής Μηχανικής του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών, Αυγουστίνος Πανταζίδης, και η προπτυχιακή φοιτήτρια του ίδιου τμήματος, Μαρία Κοντογιάννη

1