Ένα προσιτό note, με οθόνη 5,5 ιντσών, από τη Meizu

Ένα προσιτό note, με οθόνη 5,5 ιντσών, από τη Meizu

Το σώμα του είναι κατασκευασμένο από ενιαίο κομμάτι πολυανθρακικού υλικού, για μεγαλύτερη αντοχή

Ένα προσιτό note, με οθόνη 5,5 ιντσών, από τη Meizu
Η Meizu είναι περισσότερο γνωστή στους επαΐοντες για την καλή σχέση ποιότητας και τιμής που διακρίνει τις συσκευές της. Έχοντας μια ισχυρή βάση πωλήσεων στην Κίνα, η εταιρεία που πριν από 12 χρόνια ξεκίνησε να κατασκευάζει mp3 players και πλέον εστιάζει στα smartphones, επιχειρεί τα τελευταία χρόνια να αναδειχτεί και στην ευρωπαϊκή αγορά.

To m2 note είναι μια από τις νεότερες προσθήκες στο portfolio των συσκευών της. Ενσωματώνει Full HD οθόνη 5,5 ιντσών, η πλήρη πλαστικοποίηση των εξωτερικών στρωμάτων της οποίας έχει ως αποτέλεσμα την ελαχιστοποίηση της ανάκλασης κατά 75%.

Διαθέτει επεξεργαστή οκτώ πυρήνων της MediaTek υποστηριζόμενο από 2 Gb RΑΜ, 4G/LTE μόντεμ και υποδοχή για δύο κάρτες SIM (ή μία και μία microSD). Το σώμα του είναι κατασκευασμένο από ενιαίο κομμάτι πολυανθρακικού υλικού, για μεγαλύτερη αντοχή.

Κλείσιμο
Το ζευγάρι των φωτογραφικών αισθητήρων κινείται στα σχεδόν δεδομένα πλέον επίπεδα των 13 (από τη Samsung) και 5 Mpixels, με διπλό LED φλας. H μπαταρία του είναι χωρητικότητας 3.100 mAh. Η Meizu ονομάζει Flyme (πλέον στην έκδοση 4) το δικό της παραμετροποιημένο UI, το οποίο πατάει σε Android Lollipop.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης