Facebook: Νέα υπηρεσία για μηνύματα που διαρκούν για μόλις μία ώρα

Facebook: Νέα υπηρεσία για μηνύματα που διαρκούν για μόλις μία ώρα

Μία από τις πολλές νέες «ιδέες» που δοκιμάζει το Facebook είναι και η ενσωμάτωση μιας νέας λειτουργίας με την οποία τα μηνύματα που στέλνονται μπορούν να διαρκούν για λίγα λεπτά

Facebook: Νέα υπηρεσία για μηνύματα που διαρκούν για μόλις μία ώρα
Το δημοφιλές δίκτυο κοινωνικής δικτύωσης επιβεβαίωσε σε μεγάλο τεχνολογικό site ότι αυτή την στιγμή δοκιμάζει μία νέα υπηρεσία. Πρόκειται για την υιοθέτηση ενός νέου τύπου μηνύματος το οποίο θα διαρκεί για μία μόλις ώρα και μετά θα εξαφανίζεται. Οι δοκιμές ξεκίνησαν ήδη στην Γαλλία, οι οποίοι ανακάλυψαν χθες χωρίς καμία ειδοποίηση αυτή τη νέα λειτουργία.

Το μήνυμα που βρίσκεται σ' αυτό το καθεστώς (το οποίο επιλέγεται πατώντας μία κλεψύδρα πάνω στις επιλογές του Facebook) θα διαβάζεται από τον παραλήπτη και θα αυτοκαταστρέφεται μόλις περάσουν τα 60 λεπτά.

Το νέο σύστημα εξυπηρετεί τους χρήστες που είναι πολύ δραστήριοι στην επικοινωνία τους μέσω μηνυμάτων, και θα μπορούσαν πολλά από αυτά, τα πιο ασήμαντα και τα λιγότερο ενδιαφέροντα να σβήνονται, χωρίς να πιάνουν χώρο στην συνομιλία. 

Το σύστημα λειτουργεί πιλοτικά προς το παρών στην Γαλλία (η συγκυρία βέβαια δεν είναι και η καλύτερη...) ενώ σύντομα θα επεκταθεί σιγά-σιγά και σε άλλες χώρες.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης