«Κρίση» στο Twitter: Φήμες ότι προχωρά σε απολύσεις

«Κρίση» στο Twitter: Φήμες ότι προχωρά σε απολύσεις

Οι περικοπές στο προσωπικό σημειώνονται τη στιγμή που μια αναδιοργάνωση λαμβάνει χώρα στις ομάδες των μηχανικών - Το Twitter κάνει λόγο για φήμες

«Κρίση» στο Twitter: Φήμες ότι προχωρά σε απολύσεις
Απολύσεις από την προσεχή εβδομάδα προγραμματίζει το αμερικανικό μέσο κοινωνικής δικτύωσης Twitter , σύμφωνα με τον ειδικευμένο στις τεχνολογίες ενημερωτικό ιστότοπο Re/code που επικαλείται ανώνυμες πηγές.

Οι απολύσεις, των οποίων ο ακριβής αριθμός δεν είναι γνωστός, αφορούν το σύνολο της εταιρείας, συμπεριλαμβανομένων των μηχανικών που αντιπροσωπεύουν σχεδόν το ήμισυ των 4.200 εργαζομένων στην επιχείρηση που έχει την έδρα της στο Σαν Φρανσίσκο.

Οι περικοπές στο προσωπικό σημειώνονται τη στιγμή που μια αναδιοργάνωση λαμβάνει χώρα στις ομάδες των μηχανικών.

Κλείσιμο
Το Twitter αρνήθηκε να προβεί σε σχόλιο κάνοντας λόγο για φήμες.

Η εταιρεία ελπίζει εξάλλου ότι ο διορισμός του συνιδρυτή της Τζακ Ντόρσεϊ στη θέση του γενικού διευθυντή, που επιβεβαιώθηκε στις αρχές της εβδομάδας, θα τη βοηθήσει να επιστρέψει στην ανάπτυξη, με την εταιρεία να προσπαθεί να αποκαταστήσει την εμπιστοσύνη των επενδυτών μετά τη χαμηλή της ανάπτυξη.

Η αποστολή του 38χρονου Ντόρσεϊ, ο οποίος θα διατηρήσει επίσης τα ηνία της εταιρίας πληρωμών Square που έχει ιδρύσει, είναι δύσκολη, καθώς το Twitter διανύει περίοδο μεγάλων αναταραχών.

Ανησυχίες διατυπώνονται εδώ και αρκετά τρίμηνα για τις προοπτικές ανάπτυξης του κοινωνικού δικτύου.

Το Twitter είχε 316 εκατομμύρια συνδρομητές στα τέλη Ιουνίου και μόλις το 44% αυτών συνδέονταν καθημερινά. Συγκριτικά, το 65% του 1,49 δισεκατομμυρίου χρηστών του Facebook παγκοσμίως έχει καθημερινή πρόσβαση στο μέσο αυτό.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης