«Μαγικός καθρέπτης» και διάφανη οθόνη από τη Samsung στην IFA

«Μαγικός καθρέπτης» και διάφανη οθόνη από τη Samsung στην IFA

Νέες τεχνολογίες δημιουργούν εικονικά δοκιμαστήρια ή εντοπίζουν τις κινήσεις των καταναλωτών και τα αγοραστικά τους ενδιαφέροντα, προσφέροντας προσωποποιημένο διαφημιστικό περιεχόμενο, καθώς εκείνοι μετακινούνται στο κατάστημα

Στο πλαίσιο της IFA η Samsung Electronics θα παρουσιάσει τις τελευταίες προσθήκες της στο χαρτοφυλάκιο προϊόντων ψηφιακής σήμανσης που διαθέτει για τις ευρωπαϊκές αγορές. Μεταξύ αυτών θα είναι μια  διάφανη οθόνη OLED και οθόνες-καθρέπτες ψηφιακής σήμανσης.

Οι τεχνολογίες οθόνης της Samsung στοχεύουν στην αναβάθμισης της εμπειρίας του καταναλωτή και των υπαλλήλων, μέσω της καθαρότερης ποιότητας εικόνας και την αποτελεσματική παρουσίαση μηνυμάτων, δημιουργώντας νέες ευκαιρίες για έσοδα και παραγωγικότητα. Με μία σειρά προϊόντων που περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού χώρου οθόνες LED, εργονομικά επαγγελματικά μόνιτορ καθώς και υβριδικές οθόνες που αξιοποιούνται τόσο για την παρουσίαση μηνυμάτων, όσο και για την παρακολούθηση τηλεόρασης, η Samsung θα προσφέρει στους επισκέπτες της IFA μία ματιά στο μέλλον των επιχειρήσεων και των καταστημάτων.

Η σειρά οθονών της Samsung για καταστήματα υπόσχεται στους πελάτες μία πιο προσωποποιημένη αγοραστική εμπειρία. Οι καινοτομίες αυτές εκτείνονται από τεχνολογίες που εντοπίζουν τις κινήσεις των καταναλωτών και τα αγοραστικά τους ενδιαφέροντα, προσφέροντας προσωποποιημένο διαφημιστικό περιεχόμενο, καθώς εκείνοι μετακινούνται στο κατάστημα, μέχρι εικονικά δοκιμαστήρια, οθόνες-καθρέπτες και μικρές οθόνες ψηφιακής σήμανσης, που συνδυάζουν την αναζήτηση των ενδυματολογικών επιλογών των πελατών, με έναν διαδραστικό κατάλογο συμπληρωματικών αξεσουάρ, αλλά και είδη που είναι σε εκπτώσεις.

Αξίζει να αναφερθεί ότι η Samsung θα παρουσιάσει για πρώτη φορά τη διάφανη οθόνη OLED. Με το λεπτό, αυτό-φωτιζόμενο πάνελ της, η οθόνη OLED της Samsung προσφέρει μία εντυπωσιακή λύση για τον εσωτερικό σχεδιασμό των καταστημάτων, παρέχοντας στους πελάτες άψογη οπτική από κάθε γωνία. 

Ακόμα, για να ανταποκριθεί στη διαρκώς αυξανόμενη ζήτηση από εταιρείες, καταστήματα, αθλητικές εγκαταστάσεις και χώρους ψυχαγωγίας, η Samsung επέκτεινε τις τεχνολογίες ψηφιακής σήμανσης LED (σε συνδυασμό με την εξαγορά της κατασκευάστριας LED οθονών YESCO Electronics) για να προσφέρει ακόμα καλύτερη ποιότητα εικόνας, μεγαλύτερη ανθεκτικότητα και αξιόπιστη τεχνική υποστήριξη.

Οι οθόνες ψηφιακής σήμανσης LED εσωτερικών χώρων προσφέρουν βαθύτερη αντίθεση και υψηλή ποιότητα εικόνας. Επίσης εξασφαλίζουν ανθεκτικότητα και λεπτομέρεια ακόμα και κάτω από διάφορες καιρικές συνθήκες, όπως για παράδειγμα μεγάλων θερμοκρασιών. Επιπλέον, οι οθόνες ψηφιακής σήμανσης LED της Samsung είναι διαθέσιμες ακόμα και σε ορθογώνια και κυκλικά σχήματα, προσφέροντας στις επιχειρήσεις τη δυνατότητα να σχεδιάσουν και να εγκαταστήσουν εύκολα τις οθόνες, που ταιριάζουν με τη μάρκα τους και τις ανάγκες τους.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

Ρoή Ειδήσεων

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης