Windows 10: Διαθέσιμη δωρεάν για όλους η έκδοση Enterprise για δοκιμή 90 ημερών

Windows 10: Διαθέσιμη δωρεάν για όλους η έκδοση Enterprise για δοκιμή 90 ημερών

Xωρίς να πραγματοποιηθεί απεγκατάσταση των Windows 7 ή Windows 8.1 που “τρέχουν” στον υπολογιστή

Windows 10: Διαθέσιμη δωρεάν για όλους η έκδοση Enterprise για δοκιμή 90 ημερών
Η προσμονή του κοινού (ή η αγανάκτηση από το Windows 8) για το Windows 10 αποδεικνύεται κάτι παραπάνω από μεγάλη, καθώς μέσα στις πρώτες ημέρες διάθεσης έχει εγκατασταθεί περισσότερες από 14 εκατ. φορές. Παρόλα αυτά, η Microsoft αναγνωρίζει ότι υπάρχει μεγάλο ποσοστό χρηστών που βλέπει με δυσπιστία το νέο λειτουργικό σύστημα και γι’ αυτό προέβη σε μια ενδιαφέρουσα κίνηση.

Συγκεκριμένα, η εταιρεία προσφέρει σε όλους τη δυνατότητα δωρεάν εγκατάστασης της έκδοσης Windows 10 Enterprise για μια δοκιμαστική περίοδο διάρκειας 90 ημερών, χωρίς να πραγματοποιηθεί απεγκατάσταση των Windows 7 ή Windows 8.1 που “τρέχουν” στον υπολογιστή. Έτσι, ο χρήστης μπορεί να “παίζει” με τη νέα έκδοση και να συνεχίσει να εργάζεται στην παλιά που έχει εγκατεστημένη στον υπολογιστή του.

Να σημειωθεί, ωστόσο, ότι η δοκιμαστική έκδοση Enterprise στερείται ορισμένων σημαντικών λειτουργιών όπως η ψηφιακή βοηθός Cortana, το κατάστημα εφαρμογών Windows Store και αρκετές εφαρμογές όπως Mail, Calendar, People και Photos, τονίζει το techgear.

Κλείσιμο
Μπορείτε να κατεβάσετε την δοκιμαστική έκδοση Windows 10 Enterprise από εδώ
και να συνεχίσετε με δύο τρόπους:

1. Δημιουργία ξεχωριστού partition στον σκληρό δίσκο για εγκατάσταση της δοκιμαστικής έκδοσης, έτσι ώστε να σας εμφανίζεται επιλογή λειτουργικού συστήματος κατά την εκκίνηση του υπολογιστή

2. Χρήση λογισμικού virtualization για εγκατάσταση και λειτουργία του Windows 10 σε απομονωμένο περιβάλλον μέσα σε Windows 7/8.1.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης