Ερχεται μεγαλύτερο iPad με στερεοφωνικά ηχεία;

Ερχεται μεγαλύτερο iPad με στερεοφωνικά ηχεία;

Αναλυτές υποστηρίζουν ότι θα πρέπει να αναμένεται μέσα στο πρώτο εξάμηνο του 2015

Ερχεται μεγαλύτερο iPad με στερεοφωνικά ηχεία;
H φωτογραφία που δημοσιεύτηκε στο γαλλικό NowhereElse.fr υποτίθεται ότι παρουσιάζει το πρωτότυπο σχέδιο ενός επικείμενου, μεγαλύτερο iPad.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα, η εικόνα προέρχεται από μια πηγή που ήταν αξιόπιστη στο παρελθόν, διοχετεύοντας  απεικονίσεις από το κέλυφος του iPhone 6, οι οποίες αποδείχθηκε τελικά ότι ανταποκρίνονταν στην πραγματικότητα.

Κάτι το οποίο επίσης διακρίνεται στη φωτογραφία, στην πάνω πλευρά του πλαισίου, δίπλα στο πλήκτρο ενεργοποίησης, είναι μια σειρά στρογγυλές οπές, αντίστοιχες με αυτές που υπάρχουν στη βάση του iPad Air και του iPhone 6. Η συγκεκριμένη διαφοροποίηση στον σχεδιασμό προϊδεάζει για την ύπαρξη δυο ηχείων.

Κλείσιμο
Αναλυτές έχουν ήδη τονίσει ότι ένα μεγαλύτερο iPad, πιθανότατα με οθόνη διαγωνίου 12 ιντσών, θα πρέπει να αναμένεται από την Apple μέσα στο πρώτο εξάμηνο του 2015. Επίσης, κάποιοι προβλέπουν ότι η λειτουργία «split-screen multitasking», η οποία θα επιτρέπει σε δυο εφαρμογές να τρέχουν παράλληλα στην οθόνη του νέου μεγαλύτερου iPad, θα είναι ένα από τα βασικά λειτουργικά χαρακτηριστικά του.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης