Ανεβαίνει σε δημοτικότητα το Snapchat

Ανεβαίνει σε δημοτικότητα το Snapchat

Η ανταλλαγή εικόνων και βίντεο που εμφανίζονται για δευτερόλεπτα και μετά χάνονται από την οθόνη του smartphone, χωρίς να αφήνουν ίχνη, συναρπάζει του νεότερους χρήστες έξυπνων συσκευών

Ανεβαίνει σε δημοτικότητα το Snapchat
Το Snapchat, η εφαρμογή ανταλλαγής εικόνων και βίντεο-μυνημάτων που εμφανίζονται για μερικά δευτερόλεπτα στην οθόνη της συσκευής και στη συνέχεια χάνονται, χωρίς θεωρητικά να αφήνουν... ίχνη, γίνεται όλο και πιο δημοφιλής, ειδικά στους νεότερους χρήστες έξυπνων φορητών συσκευών, ηλικίας από 18 έως 34 ετών.

Σύμφωνα με πρόσφατη αναφορά του comScore, το Snapchat είναι πλέον πιο δημοφιλές από το Twitter, μεταξύ των νεαρών Αμερικανών, λαμβάνοντας υπόψη τις εγκαταστάσεις των εφαρμογών για κινητά τηλέφωνα το διάστημα του Ιουνίου.

Οπως επισημαίνουν οι αναλυτές, αν και τα συγκεκριμένα στοιχεία δεν σχετίζονται με την πραγματική χρήση των social media εφαρμογών, εντούτοις καταδεικνύουν μια τάση αλλαγής, σε ένα ούτως ή άλλως ταχύτατα μεταβαλλόμενο περιβάλλον.

Τον Νοέμβριο του 2013, σύμφωνα με τότε δημοσίευμα της Wall Street Journal, ο δημιουργός του Snapchat, Evan Spiegel, είχε απορρίψει πρόταση εξαγοράς της εφαρμογής από το Facebook, αντί 3 δισ. δολαρίων, όταν στο παιχνίδι εικάζεται ότι είχε μπει και η Google.

Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης