LIVE

Κορωνοϊός

Samsung: Οι πιο σύγχρονοι Ολυμπιακοί Αγώνες θα είναι οι Χειμερινοί του 2014 στο Sochi

Samsung: Οι πιο σύγχρονοι Ολυμπιακοί Αγώνες θα είναι οι Χειμερινοί του 2014 στο Sochi

Tο Samsung GALAXY Note 3 θα αποτελέσει την επίσημη συσκευή κινητής τηλεφωνίας των Ολυμπιακών Αγώνων Sochi 2014

Οι Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες Sochi 2014 θα είναι οι πιο σύγχρονοι που έχουν γίνει ποτέ! Αυτό υπόσχεται η Samsung, στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας της «Samsung Smart Olympic Games», καθώς έχει στόχο να μετατρέψει τους Sochi 2014 στους πιο ασύρματους και ψηφιακούς αγώνες.  

Ο τεχνολογικός κολοσσός Samsung Electronics Co., Ltd. είναι ο Παγκόσμιος Χορηγός των Ολυμπιακών Αγώνων στην κατηγορία της Ασύρματης Επικοινωνίας (Εξοπλισμός). Μάλιστα η εταιρεία ανακοίνωσε τη συνεργασία της με τη Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή (ΔΟΕ) και έχει σκοπό να μετατρέψει τους Χειμερινούς Αγώνες σε υπερσύγχρονους.

Στόχος της Samsung και της ΔΟΕ είναι οι Αγώνες να αποτελέσουν αναπόσπαστο τμήμα του σημερινού ψηφιακού, ασύρματου τρόπου ζωής που δεν απαιτεί τη χρήση έντυπου υλικού. Η της Samsung θα δημιουργήσει ένα ψηφιακό «παράθυρο» στο Ολυμπιακό πνεύμα που θα απευθύνεται στους αθλητές, στους υπαλλήλους και εργαζόμενους στους Αγώνες και στους φιλάθλους παγκοσμίως μέσω των πιο πρόσφατων smartphones και τεχνολογιών της Samsung, της ειδικής mobile εφαρμογής Wireless Olympic Works (WOW) και των διαδραστικών demos που θα παρουσιάζουν αθλήματα των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων.

Ως πρώτο βήμα προς αυτή την κατεύθυνση, το Samsung GALAXY Note 3 θα αποτελέσει την επίσημη συσκευή κινητής τηλεφωνίας των Ολυμπιακών Αγώνων Sochi 2014. Η ΔΟΕ θα παρέχει το Samsung GALAXY Note 3 σε όλους τους αθλητές των Sochi 2014 για να απολαύσουν, να απαθανατίσουν και να μοιραστούν την εμπειρία των Ολυμπιακών Αγώνων με τον πιο έξυπνο και καινοτόμο τρόπο. Οι φετινοί αγώνες αποτελούν και την πρώτη φορά στην ιστορία της διεθνούς χορηγίας της εταιρείας στους Ολυμπιακούς αγώνες που όλοι οι αθλητές θα λάβουν μία συσκευή Samsung.

Για πιο έξυπνη επικοινωνία και πιο εξελιγμένες ασύρματες υπηρεσίες στους Αγώνες, η Samsung βελτίωσε την εφαρμογή WOW που χρησιμοποιείται από τους εργαζομένους των Ολυμπιακών Αγώνων. Η εφαρμογή WOW θα παρέχει τα απαραίτητα, επικαιροποιημένα δεδομένα των Αγώνων, καθώς και τη συνδεσιμότητα που απαιτείται για τη διεξαγωγή τους. Ως Παγκόσμιος Χορηγός των Ολυμπιακών Αγώνων στην κατηγορία της Ασύρματης Επικοινωνίας (Εξοπλισμός), η Samsung, για πρώτη φορά στους Ολυμπιακούς Αγώνες Αθήνα 2004, σχεδίασε την ειδική εφαρμογή WOW για την Ολυμπιακή Οικογένεια, συμπεριλαμβανομένων των στελεχών, εργαζομένων και του προσωπικού της ΔΟΕ, των Εθνικών Ολυμπιακών Επιτροπών και των Οργανωτικών Επιτροπών.

Σε ολόκληρο τον κόσμο οι καταναλωτές, μπορούν να χρησιμοποιήσουν την εφαρμογή Public WOW στις Android συσκευές τους για άμεση ενημέρωση σχετικά με τους Sochi 2014. Αυτή είναι μόλις η δεύτερη φορά που η εφαρμογή Public WOW είναι διαθέσιμη παγκοσμίως, με πρώτη φορά τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του Βανκούβερ, το 2010. Η εφαρμογή Public WOW προσφέρει δωρεάν και σε πραγματικό χρόνο πρόσβαση στα νέα των Αγώνων, συμπεριλαμβανομένων των ανανεωμένων προγραμμάτων, των τελευταίων επίσημων αποτελεσμάτων, την κατάταξη μεταλλίων και τα στατιστικά των ρεκόρ. 

Στην προσπάθεια επικοινωνίας του Ολυμπιακού πνεύματος προς ακόμη περισσότερους ανθρώπους, η Samsung ανακοίνωσε ότι έχει δημιουργήσει τη μεγαλύτερη GALAXY ομάδα αθλητών Ολυμπιακών Αγώνων. 

Η ομάδα θα απαρτίζεται από 80 αθλητές από 20 χώρες, συμπεριλαμβανομένων των:

Armin Zoeggeler, Ιταλού αθλητή στο έλκηθρο που ενδέχεται να γίνει ο πρώτος αθλητής Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων που θα κερδίσει έξι μετάλλια σε μία μόνο διοργάνωση 
Gregor Schlierenzauer, Αυστριακού άλτη του σκι που υπερασπίζεται τον τίτλο που κατέκτησε στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες Βανκούβερ 2010 και Evan Strong, Αμερικάνου snowboarder των Παραολυμπιακών που θεωρείται ο No. 1 παγκοσμίως και συγκαταλέγεται στη λίστα της Παγκόσμιας Επιτροπής Παραολυμπιακών Αγώνων για αθλητές που αξίζει να δει κάποιος στους Sochi 2014

Επιπλέον οι παγκοσμίου φήμης αθλητές Evgeny Malkin, Ρώσος αθλητής του hockey και μέλος της GALAXY ομάδας της Ρωσίας και η Maria Sharapova, πρωταθλήτρια τένις, Ολυμπιονίκης και πρεσβευτής της Samsung για τους Sochi 2014, θα βοηθήσουν τη Samsung να επικοινωνήσουν το Ολυμπιακό πνεύμα σε ολόκληρο τον κόσμο.

Τα μέλη της Samsung GALAXY ομάδας Yosyf Penyak (Ουκρανία), Alex Pullin (Αυστραλία), Magdalena Neuner (Γερμανία),Billy Morgan (Ηνωμένο Βασίλειο), Liudmila Privivkova (Ρωσία), Armin Zöggeler (Ιταλία), Katarzyna Bachleda-Curuś (Πολωνία)  χρησιμοποιώντας την επίσημη συσκευή κινητής τηλεφωνίας των Ολυμπιακών Αγώνων, το Samsung GALAXY Note 3, στην τελετή έναρξης της πρωτοβουλίας Samsung Smart Olympic Games.
 


Το Μέλος της ΔΟΕ Vitaly Smirnov παραδίδει την επίσημη συσκευή κινητής τηλεφωνίας των Ολυμπιακών Αγώνων, το Samsung GALAXY Note 3, στην Magdalena Neuner (Γερμανία) και στους υπόλοιπους αθλητές της Samsung GALAXY ομάδας.
 
Το Μέλος της ΔΟΕ Vitaly Smirnov παραδίδει την επίσημη συσκευή κινητής τηλεφωνίας των Ολυμπιακών Αγώνων, το Samsung GALAXY Note 3, στον Armin Zöggeler (Ιταλία) και στους υπόλοιπους αθλητές της Samsung GALAXY ομάδας.
 


Τα μέλη της Samsung GALAXY ομάδας Alex Pullin (Αυστραλία), Magdalena Neuner (Γερμανία), Liudmila Privivkova (Ρωσία), Katarzyna Bachleda-Curuś (Πολωνία), Armin Zöggeler (Ιταλία), Billy Morgan (Ηνωμένο Βασίλειο) και Yosyf Penyak (Ουκρανία) κρατώντας  την επίσημη συσκευή κινητής τηλεφωνίας των Ολυμπιακών Αγώνων, το Samsung GALAXY Note 3, στην τελετή έναρξης της πρωτοβουλίας Samsung Smart Olympic Games.Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

Ρoή Ειδήσεων

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης