Το μεγαλύτερο συνέδριο πληροφορικής στις 7 & 8 Δεκεμβρίου στην Αθήνα

Το IT PRO|DEV CONNECTIONS ξεκίνησε αρχικά το 2009 σαν IT PRO CONNECTIONS από τους διαχειριστές της ελληνικής κοινότητας των IT Professionals, autoexec.gr.

Ο λόγος της δημιουργίας του ήταν η ανάγκη για πραγματική πληροφόρηση σε θέματα τεχνολογίας της πληροφορικής για τους Έλληνες ΙΤ Pros αλλά και για τις εταιρίες που αυτοί δραστηριοποιούνται και η οποία δεν υπήρχε μέχρι τότε στην Ελλάδα με τη μορφή που συναντάται στα μεγάλα event πληροφορικής στο εξωτερικό.

Η μεγάλη επιτυχία της προσπάθειας αυτής έδειξε ότι ο χώρος της πληροφορικής στην Ελλάδα χρειάζονταν ένα τέτοιο event. Με βάση αυτή τη διαπίστωση, από την επόμενη χρονιά, το autoexec.gr ένωσε τις δυνάμεις του με την κοινότητα των Ελλήνων προγραμ­ματιστών dotnetzone.gr και δημιουργήθηκε το IT PRO|DEV CONNECTIONS με τη μορφή που διεξάγεται από το 2010.

Οι δύο αυτές κοινότητες, μέσα από τα forums τους και τα blogs τους, παρέχουν πληρο­φορίες και λύσεις σε ερωτήσεις που οι Έλληνες IT Pros & Devs έχουν σχετικά, καλύπτο­ντας μια ευρεία γκάμα τεχνολογιών διαφόρων κατασκευαστών λογισμικού, συσκευών και παροχής υπηρεσιών (Microsoft, Cisco, Dell, HP, VMware, Apple, Project Management, νομικά θέματα πληροφορικής κλπ.).Μεγάλες εταιρίες πληροφορικής (Microsoft, Xerox, Dell, Lancom, Infragistics, DevExpress κ.α) συμμετέχουν κάθε χρόνο σε αυτό το διήμερο event, που παραδοσιακά διεξάγεται κάθε χρόνο από το 2009 στο τέλος του φθινοπώρου.

To ΙΤ PRO|DEV CONNECTIONS δεν έχει σαν σκοπό το κέρδος. Όλα του τα έσοδα χρη­σιμοποιούνται για την διεξαγωγή του event (κάλυψη κόστους παραγωγής). Όλοι όσοι συμμετέχουν στην οργάνωση του είναι εθελοντές που απλά τους αρέσει να βλέπουν χα­ρούμενα πρόσωπα και το μόνο που κερδίζουν είναι ένα ζεστό χειροκρότημα στο τέλος.

Το ΙΤ PRO|DEV CONNECTIONS από το 2010 αποτελεί σημείο αναφοράς στα event πλη­ροφορικής που διεξάγονται στην Ελλάδα γιατί με την ποικιλία των θεμάτων του συγκε­ντρώνει technical decision makers και έμπειρους επαγγελματίες (IT Pros και Devs) από τον επιχειρηματικό και τον τραπεζικό κύκλο, τις μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις, το δη­μόσιο τομέα αλλά και ελεύθερους επαγγελματίες.

Μετά από την περσινή μεγάλη επιτυχία (περισσότεροι από 600 συμμετέχοντες), το ΙΤ PRO|DEV CONNECTIONS επιστρέφει πλήρως αναβαθμισμένο με 5 παράλληλα tracks, πε­ρισσότερο περιεχόμενο και παρουσιάσεις από όλες τις τελευταίες ανακοινώσεις, εφαρ­μογές και ευκαιρίες και θα πραγματοποιηθεί στις 7 & 8 Δεκεμβρίου 2013 στον εκθεσιακό χώρο του Metropolitan Expo.
 
Για περισσότερες πληροφορίες αλλά και να εγγραφείτε, επισκεφτείτε το site μας

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

PlayStation_Classic_News_Image_01

Η Sony γιορτάζει τα 25 χρόνια από την πρώτη εμφάνιση του PlayStation που κατάφερε να μπει σε πολλά εκατομμύρια σπίτια ανά τον κόσμο και επαναφέρει στην αγορά την κονσόλα σε μια μίνι εκδοχή της και την ονομασία PlayStation Classic.

ElonMusk_1

«Αυτό το προϊόν θα επιτρέψει σε όποιον θέλει... να έχει υπεράνθρωπη γνώση», αναφέρει χαρακτηριστικά ο πολυπράγμων CEO της αμερικανικής αυτοκινητοβιομηχανίας ηλεκτρικών οχημάτων Tesla Motors και της SpaceX  

17